Νένα Μεντή – Αρναούτογλου: Ο θάνατος του άντρα της, ο σύντροφός της και η “Ευτυχία”

LIFESTYLE

Νένα Μεντή – Αρναούτογλου: Ο θάνατος του άντρα της, ο σύντροφός της και η “Ευτυχία”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νένα Μεντή - Αρναούτογλου: Μια σπάνια εξομολόγηση

05.10.2021 | 10:14

Τη Νένα Μεντή υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε μια σπάνια εξομολόγηση, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της ενώ εξήγησε γιατί απέρριψε τον ρόλο για τη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, μία από τις εμπορικότερες ελληνικές ταινίες των τελευταίων χρόνων. «Έχω περάσει πολλά κακά στη ζωή μου, από θανάτους και απώλειες. Εκεί με ρίχνει τελείως. Ο πρώτος μου άντρας, ο Κώστας Στυλιάρης έφυγε στα 34 του χρόνια. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια και αναπολώ τη στιγμή, δεν το χωράει ο νους μου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Μόλις είχαμε γυρίσει την ταινία “Ο Θίασος”. Εκείνος παίζει τον φασίστα και εγώ είπα ένα τραγούδι. Μετά από έναν χρόνο και λιγότερο, πέθανε. Για δύο τρία χρόνια δεν μπορούσα να πάω σινεμά να δω την ταινία. Όταν πήγα, έπεσα από το κάθισμα, δεν το άντεχα. Ήταν πολύ νέος και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που έγινε» είπε για τον θάνατο με του πρώτου της συζύγου η Νένα Μεντή.

Νένα Μεντή: Είμαι χορτάτη από έρωτα

Σχετικά με τον τωρινό σύντροφό της, η ηθοποιός τόνισε: «Είμαι χορτάτη από έρωτα. Και ερωτεύτηκα και αγάπησα. 44 χρόνια είμαστε μαζί με τον σύντροφό μου. Δεν θέλει να μιλάω για εκείνον. Ήμουν πολύ τυχερή και με τους δύο άντρες μου. Έχω έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερος από μένα αρκετά, ένας δυνατός ηθοποιός. Έχουμε παίξει μαζί, έτσι ερωτευτήκαμε. Με έχουν ερωτευτεί πολύ… Δεν μένουμε στο ίδιο σπίτι εδώ και 15 χρόνια. Μείναμε μαζί για 25 χρόνια, κάναμε το παιδί. Είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Ήταν επιθυμία και των δυο μας. 20 λεπτά με τα πόδια είναι η απόσταση. Δεν υπάρχει, είναι the best!».

Νένα Μεντή: Ο ρόλος της Ευτυχίας

Οταν ρωτήθηκε η Νένα Μεντή για τον λόγο που απέρριψε τον ρόλο της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην ταινία «Ευτυχία», έναν ρόλο που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία στο εξομολογήθηκε πως ένας από τους λόγους ήταν και το σενάριο.

«Η Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου ήταν ένα ορόσημο μίας άλλης έκφρασης, έπαιζα και κωμωδία και δράμα, μου φιλάγαν τα χέρια” είπε αρχικά. “Με πήραν δέκα φορές τηλέφωνο οι άνθρωποι. Μου ήρθε ένα σενάριο που δεν μου άρεσε. Αλλά το πρόβλημα δεν ήταν αυτό, εγώ την Ευτυχία την έκανα με τον Πέτρο Ζούλια, σε σκηνοθέτη και σε κείμενο. Θα ξανά έκανα την Ευτυχία με έναν άλλο; Πέρα απ’ ότι είναι φίλος μου, εκτιμώ ότι το μισό είναι δικό του. Πως να το κάνω με άλλον;».

«Καλή ταινία ήταν, εγώ δεν έχω προκαταλήψεις, ούτε κολλήματα. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες γιατί είναι λεπτά τα ζητήματα, για μένα το σενάριο και η ματιά ήταν διαφορετική. Εγώ την έπαιζα με άλλο μάτι, δεν ήταν μία μικροαστή με τσάντα, ήταν μία αλήτισσα φευγάτη». Υπενθυμίζουμε ότι τη σκηνοθεσία της ταινίας υπέγραψε ο βραβευμένος Ελληνας σκηνοθέτης Αγγελος Φραντζής, το σενάριο η Κατερίνα Μπέη, ενώ τον ρόλο της Ευτυχίας ενσάρκωσε τελικά η Κάτια Γκουλιώνη και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, οι οποίες υποδύθηκαν τη στιχουργό σε δύο διαφορετικές ηλικίες.

Ετικέτες
Exit mobile version