Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ατρόμητος: Κόντρα στον ΠΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατρόμητος: Κόντρα στον ΠΑΣ

Ατρόμητος: Ο νέος προπονητής Γιώργος Παράσχος έχει ετοιμάσει με κάθε επιμέλεια την ομάδα του ειδικά για τον αγώνα με την ομάδα της Ηπείρου.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος Αθηνών που υποδέχεται τον εντυπωσιακό εφέτος ΠΑΣ Γιάννινα, θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη του νίκη. Μέχρι στιγμής έχει μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Ο νέος προπονητής Γιώργος Παράσχος έχει ετοιμάσει με κάθε επιμέλεια την ομάδα του ειδικά για τον αγώνα με την ομάδα της Ηπείρου. Οι Βασιλαντωνόπουλος, Καστελάνο και Κουλούρης θα ηγηθούν της ομάδος. Ο αήττητος ΠΑΣ Γιάννινα (έχει δυο νίκες και δυο ισοπαλίες) που ήρθε στο Περιστέρι μόνο για την νίκη θα αγωνιστεί με όλα του τα στελέχη ετοιμοπόλεμα. Ο προπονητής του, Ηρακλής Μεταξάς, θα χρησιμοποιήσει στο τέρμα τον Λοντίγκιν και στην επίθεση τους Περέα και Μορέρα.

 

Ο Ιωνικός στο «κάστρο» του στη Νεάπολη αγωνίζεται με την Λαμία. Και οι δυο έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την νικη. Παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Ιωνικός του Δημήτρη Σπανού, με μια νίκη, δυο ισοπαλίες και μια ήττα βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου, που δεν έχει ακόμη νίκη, με μια ισοπαλία και τρεις ήττες, ειναι στην επικίνδυνη ζώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις