Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γιατί δεν συμπαθούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Γιάννη Μπέζο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γιατί δεν συμπαθούσε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Γιάννη Μπέζο

Γιάννης Μπέζος: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπάζογλου

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ηθοποιός που μέσα από τους ρόλους του σε δεκάδες σειρές απέκτησε αρκετές συμπάθειες. Όχι όμως στον καλλιτεχνικό χώρο. Σε συνέντευξή του ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπάζογλου, αποκάλυψε ότι η Εθνική μας σταρ αντιπαθούσε τον δημοφιλή ηθοποιό. «Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι είχε περάσει από οντισιόν για το μιούζικαλ Εβίτα και τον είχαμε επιλέξει, αλλά τελικά κάποιες δικές του υποχρεώσεις δεν ευνόησαν τη συνεργασία. Η Αλίκη αναγνώριζε το ταλέντο του, αλλά δεν τον συμπαθούσε ιδιαίτερα. Δεν συμπαθούσε κανέναν που ασχολιόταν με τον συνδικαλισμό» σημείωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου.

Πάντως σε παλαιότερη συνέντευξη του με πολιτικό… χρώμα, ο ηθοποιός είχε πει: «Όλοι είμαστε λίγο ΠΑΣΟΚ. Η ευκολία, το δεύτερο συνθετικό της Αριστεράς, Κεντροαριστερά και δεν συμμαζεύεται, λίγο σοσιαλισμός, λίγο το έθνος , λίγο «σου χαϊδεύω τ’ αυτιά», λίγο συνδικαλισμός, λίγο μην προσπαθείς πολύ, αυτά τα βρήκαμε μπροστά μας, δεν υπάρχει τίποτα που να μην πληρώνεται στη ζωή”.

Για τον Αλέξη Τσίπρα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «έχει μέλλον προσωπικά. Έχει ένα σκαρί ενός ηγέτη. Δεν φοράει γραβάτα, αλλά συμπεριφέρεται σαν να φοράει και το λέω με την καλή έννοια. Έχει μια σοβαρότητα και στο λόγο του. Έχει το μεγάλο προσόν ότι είναι ηγέτης γεννημένος. Έχει σκαρί τέτοιο, η εικόνα του η δημόσια είναι πολύ καλή, ο λόγος του φροντίζει τον εαυτό του, ξέρει επίσης πότε πρέπει να βγει προς τα έξω βλοσυρός και πότε πρέπει να βγει γελαστός. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα αυτό. Τι σημαίνει για τον ψυχισμό, για τον κόσμο, για το κλίμα αυτό κι επίσης το ακροατήριό του των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γενικότερα του κόσμου θα του δώσει και χρόνο και μπορεί να περάσει τις θέσεις του, γιατί ακριβώς επειδή έχει σκαρί ηγέτη, ακόμα κι ας μην είναι πολύ καλές οι θέσεις αυτές.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις