Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πάνος Καμμένος ΣΚΑΙ: Αντίδραση Χρηστίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος ΣΚΑΙ: Αντίδραση Χρηστίδη

Πάνος Καμμένος ΣΚΑΙ: Την πρώτη του συνέντευξη μετά από 1,5 χρόνο παραχώρησε ο πρώην υπουργός Άμυνας

Την τηλεοπτική συνέντευξη του Πάνου Καμμένου, ο οποίος έκανε λόγο για εξαγορά των βουλευτών του, σχολιάζει σε ανάρτησή στο Twitter του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης. «Οταν ο κ. Καμμένος μιλάει επίσημα “για εξαγορασμένους βουλευτές”, χρειάζεται απάντηση στα ερωτήματα: πώς εξαγόρασε, ποιος εξαγόρασε, με τι εξαγόρασε», σημειώνει στο post του ο κ. Χρηστίδης.

Σχεδόν 1,5 χρόνο μετά την αποχώρησή του από την πολιτική ο κ. Καμμένος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και μίλησε για διάφορα θέματα, όπως τα ελληνοτουρκικά, τη συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ είπε πως στη Συμφωνία των Πρεσπών οι βουλευτές του είχαν εξαγοραστεί και πέρασαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο κ. Καμμένος καταγγέλλει ότι εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του. Από ποιον; Από τον κ. Τσίπρα με τον οποίο συγκυβερνούσε;” διερωτάται ο εκπρόσωπoς τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτηση τους στο Facebook, στο περιθώριο της συνέντευξης Πάνου Καμμένου στον ΣΚΑΙ. Ο κος Γαϊτάνης εν συνεχεία διατυπώνει το ερώτημα αφενός εάν οι βουλευτές αισθάνονται πως πρέπει να απαντήσουν στον πρώην αρχηγό τους και αφετέρου εάν κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του συγκυβερνήτη του.

“Ωραία κυβερνητική συνεργασία. Και καθόλα έντιμη!”, καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση

Ο κ. Καμμένος καταγγέλλει ότι εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του. Από ποιον; Από τον κ. Τσίπρα με τον οποίο συγκυβερνούσε; Οι βουλευτές δεν αισθάνονται πως πρέπει να απαντήσουν στον πρώην αρχηγό τους; Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του συγκυβερνήτη του; Ωραία κυβερνητική συνεργασία. Και καθόλα έντιμη!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις