Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπανούλης – Χατζηνικολάου: Ο σπουδαίος αθλητής στο «Ενώπιος ενωπίω» – Αποθέωσε την Ολυμπία Χοψονίδου
LIFESTYLE

Σπανούλης – Χατζηνικολάου: Ο σπουδαίος αθλητής στο «Ενώπιος ενωπίω» – Αποθέωσε την Ολυμπία Χοψονίδου

Σπανούλης - Χατζηνικολάου: Ο διεθνής μπασκετμπολίστας ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου

Στην πρεμιέρα της εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, ο Βασίλης Σπανούλης. Ο μπασκετμπολίστας μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων, έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά του. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στην Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι τους παιδιά.

«Είμαι λίγο γκρινιάρης παραπάνω, αλλά προσπαθώ να σπαταλώ την ενέργειά μου για να μην τα φορτώνω στη γυναίκα μου με διάφορους τρόπους.  Είναι ευλογία. Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν συνέχεια μέσα στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Μια καταπληκτική μητέρα. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είπε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις