Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Χαμός με την ολόγυμνη φωτογραφία που ανέβασε

LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Χαμός με την ολόγυμνη φωτογραφία που ανέβασε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στον Alpha

01.10.2021 | 22:14

Οι διακοπές τελείωσαν, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε τη θερμοκρασία με μία άκρως καλοκαιρινή και αισθησιακή φωτογραφία! Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει εντελώς γυμνή στην πισίνα. Βέβαια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει σβήσει τα επίμαχα σημεία και έχει ζωγραφίσει πάνω τους ένα μαγιό! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επιστρέφει στον Alpha και από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο τιμόνι του ανανεωμένου Style me Up.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το νέο ξεκίνημα

Σήμερα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για το GNTM, αλλά και την περσινή σεζόν στον Alpha. «Θα δείτε μια ωραία ατμόσφαιρα, τρεις διαφορετικές γυναίκες που συμπληρώνουν η μία την άλλη. Είχα άγχος αν θα μπορέσω να κάνω το Style me Up, αλλά βρέθηκα προ εκπλήξεως από την πρώτη μέρα και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Το μόνο που έχει μείνει σε μένα από την περσινή χρονιά είναι οι φίλοι μου, έκανα φίλους ζωής. Με στήριξαν και με αγάπησαν. Μου λείπουν!. Δεν με επηρέασαν τα νούμερα. Ήξερα ότι δεν θα γίνει σκοτωμός που κάνουμε εκπομπή. Το GNTM δεν έχει ανάγκη κανέναν από το παρελθόν». «Ανάλογα με την ψυχοσύνθεση και την ταλαιπωρία μου αλλάζουν τα κιλά μου. Δεν είμαι σε αυτά που θα ήθελα», σχολίασε επίσης η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Exit mobile version