Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γουίλ Σμιθ – πατέρας: Αποκάλυψη σοκ από τον διάσημο ηθοποιό
ΚΟΣΜΟΣ

Γουίλ Σμιθ – πατέρας: Αποκάλυψη σοκ από τον διάσημο ηθοποιό

Γουίλ Σμιθ - πατέρας: Ο Γουίλ Σμιθ αποκαλύπτει πως όταν ήταν 9 χρονών είδε τον πατέρα του να χτυπάει μανιωδώς τη μητέρα του στο κεφάλι

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τα παιδικά του χρόνια έκανε ο πασίγνωστος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ, περιγράφοντας την κακοποίηση που υπέστη τόσο εκείνος ως παιδί όσο και η μητέρα του από τον βίαιο πατέρα του. Ο 53χρονος ηθοποιός, με αφορμή το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, αποκαλύπτει πως όταν ήταν 9 χρονών είδε τον πατέρα του να χτυπάει μανιωδώς τη μητέρα του στο κεφάλι. Πέρα από τη μητέρα του, όμως, ο πατέρας του κακοποιούσε ουσιαστικά και τον ίδιο. Όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του, “Ο πατέρας μου με βασάνιζε. Και παράλληλα, ήταν ένας από τους πιο υπέροχους άνδρες που γνωρίζω… Ήταν μία από τις μεγαλύτερες ευλογίες στη ζωή μου και επίσης μία από τις μεγαλύτερες πηγές πόνου”.

Όπως αναφέρει ο ηθοποιός, η κωμική του φύση εν μέρει οφείλεται στην κακοποίηση, στην οποία υπήρξε μάρτυρας όταν ήταν παιδί, καθώς λειτούργησε ως μηχανισμός άμυνας. “Η κωμωδία εξουδετερώνει την αρνητικότητα. Είναι απίθανο να έχεις μέσα σου θυμό, μίσος ή βία εάν περιστοιχίζεσαι από πράγματα που σου προκαλούν γέλιο”, αναφέρει ο ίδιος. Ο σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι ο θάνατος του πατέρα του του επέτρεψε να μπορεί να μιλήσει για την κακοποίηση. “Με τον πατέρα μου να πεθαίνει, ένιωσα σαν να ξεκλείδωσε μια περίοδος της ζωής μου. Απλώς δεν θα μπορούσα ποτέ να πω αυτά τα πράγματα για τον πατέρα μου που χτυπούσε τη μητέρα μου”, είπε ο Σμιθ. “Ποτέ δεν θα μπορούσα να μιλήσω για αυτό όσο ήταν ζωντανός”.

“Will”

Η συγκέντρωση μερικών από τους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή του για να μοιραστεί τα απομνημονεύματά του πριν πάει στη δημοσίευση ήταν επίσης η πρώτη φορά που μπόρεσε να συζητήσει την κακοποίηση της μητέρας του. “Δεν είχε ακούσει ποτέ την οπτική μου για το τι συνέβη. Ήταν πραγματικά κάθαρση κατά κάποιο τρόπο”, είπε. Το “Will” θα κυκλοφορήσει 10 ημέρες πριν από την πρεμιέρα του βιογραφικού “King Richard”, στο οποίο ο Γουίλ Σμιθ υποδεύεται τον πατέρα της Serena και Venus Williams, Richard Williams.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις