Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης: “Βόμβα” από την ανιψιά του συνθέτη
ΕΛΛΑΔΑ

Νίκος Κουρής – Θεοδωράκης: “Βόμβα” από την ανιψιά του συνθέτη

Νίκος Κουρής - Θεοδωράκης: Δήλωση - βόμβα από την κόρη του Γιάννη Θεοδωράκη

Τέλος στο σίριαλ με τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη δίνει η δημόσια παρέμβαση της κόρης του αγαπημένου αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη, που επιβεβαίωσε αυτό που υποψιάζονται όλοι. Ότι δηλαδή ο Νίκος Κουρής Θεοδωράκης είναι παιδί εκτός γάμου του Μίκη Θεοδωράκη, με την πρώην οικιακή του βοηθό και αυτό θα αποδειχθεί από την εξέταση DNA. Όπως είπε η Ασπασία Αννα Θεοδωράκη, ήδη από μικρή ηλικία ήξερε για την ύπαρξη του Νίκου, της είχε μιλήσει γι αυτόν ο πατέρας της και της είχε πει να μην μιλάει για την υπόθεση γιατί ήταν μυστικό. Αλλά της είχε διευκρινίσει ότι είναι εξάδελφό της και ότι είναι μέλος της οικογένειας.

Τι δήλωσε η Ασπασία Αννα Θεοδωράκη:

Ήξερα από μικρό παιδί για τον Νίκο Κουρή- Θεοδωράκη. Ειχα δει τη φωτογραφία του στο σπίτι του πατέρα μου Γιάννη, αδελφού του Μίκη Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου μου είχε πει ότι ο Νίκος είναι γιός του Μίκη και είναι εξάδελφός μου. Ηδη από τα 12 μου το ήξερα και μου είχε πει ο πατέρας μου να μην μιλάω γι αυτό. Το ήξερε όλη η οικογένεια. Αλλωστε και η ομοιότητα είναι μεγάλη. Δεν ξέρω αν το ήξεραν η Μαργαρίτα και ο Γιώργος. Αν ήξεραν για την ύπαρξη του Νίκου. Ηθελα να ζητήσω από την οικογένεια να γίνει ένα DNA να λήξει όλη αυτή η ιστορία.

Εγω τον δέχομαι ως εξάδελφό μου. Τα άλλα παιδιά (τα παιδιά του Μίκη) τι ξέρουν, δεν το γνωρίζω. Επειδή με ρωτάνε πολλοί, εγώ νομίζω ότι είναι γιός του Μίκη.

Το δικαστήριο για το όνομα Θεοδωράκης του Νίκου Κουρή

Νωρίτερα το δικαστήριο έκανε προσωρινά δεκτό το αίτημα της κόρης του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτας και απαγορεύεται πλέον στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το όνομα “Θεοδωράκης” με την επίκληση ότι είναι γνήσιο τέκνο του. Αλλά όπως επεσήμανε ο δικηγόρος του, η απόφαση δεν του απαγορεύει να χρησιμοποιεί το όνομα Θεοδωράκης. Αλλωστε η απόφαση είναι απλώς και μόνο προσωρινή διαταγή.

Η αίτηση των ασφαλιστικών θα εκδικαστεί στις 30 Νοεμβρίου, ενώ η οριστική λύση στο θέμα που έχει προκύψει με τον Νίκο Κουρή που ισχυρίζεται ότι είναι γιος εκτός γάμου του μεγάλου συνθέτη, θα δοθεί αφού γίνει εξέταση DNA. Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη, προσερχόμενη την Τετάρτη στο δικαστήριο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο Αλέξανδρο Λυκουρέζο, εξήγησε σε δηλώσεις της ότι προχώρησε σε ασφαλιστικά μέτρα γιατί ενδεχομένως μετά τον θάνατο του πατέρα της, ο ίδιος μπορεί να θέλει να διεκδικήσει κληρονομικά δικαιώματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις