Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελασσόνα μωρό: Mπουσούλαγε στη μέση του δρόμου τα μεσάνυχτα
ΕΛΛΑΔΑ

Ελασσόνα μωρό: Mπουσούλαγε στη μέση του δρόμου τα μεσάνυχτα

Ελασσόνα μωρό: Στην Ελασσόνα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μια νεαρή οδηγός αντίκρυσε έντρομη ένα μωρό

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Σεπτεμβρίου στην Ελασσόνα. Στην κεντρική οδό Οικονόμου της πόλης, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, μια νεαρή οδηγός αντίκρυσε έντρομη ένα μωρό δέκα μηνών μόνο του να μπουσουλάει στη μέση του δρόμου. Ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της κοπέλας, ακολουθούσε ένα φορτηγό. Με αστραπιαίες κινήσεις η νεαρή οδηγός κατέβηκε από το όχημά της και πήρε στην αγκαλιά της το μωρό, σώζοντάς το. Είναι άγνωστο πώς το βρέφος βρέθηκε μέσα στα μεσάνυχτα να μπουσουλάει σε έναν κεντρικό δρόμο.

Αρχικά η κοπέλα άρχισε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια, όπως αναφέρει το elassona-city.gr. Στη συνέχεια κάλεσε την άμεσο δράση και το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά η αστυνομία έφθασε στο σημείο για να παραλάβει το μωρό και να ηρεμήσει την οδηγό η οποία τα είχε κυριολεκτικά χαμένα. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Ελασσόνας που παρέλαβε το βρέφος.

toddler sitting on brown wooden floor
“Νόμιζα ότι ήταν σακούλα”

Η νεαρή οδηγός περιγράφοντας το απίστευτο περιστατικό είπε ότι στην αρχή θεωρούσε πως στον δρόμο βρισκόταν μια σακούλα. Οδηγούσε με χαμηλή ταχύτητα και αυτό της επέτρεψε να μπορέσει να σταματήσει εγκαίρως, όταν πλησιάζοντας κατάλαβε ότι στη μέση του οδοστρώματος δεν ήταν σακούλα αλλά ένα μωρό που μπουσούλαγε. Ανέφερε επίσης ότι με τις φωνές της βγήκαν στον δρόμο γείτονες που έτρεξαν να τη βοηθήσουν. Στο σημείο έσπευσε, πριν πάει η αστυνομία, και η μητέρα του παιδιού η οποία, όπως είπε η οδηγός, ήταν σε κατάσταση αμόκ.

Στο εισαγγελέα η μητέρα, έχει πρόβλημα αλκοολισμού

Η μητέρα και το μωρό διαμένουν σε μονοκατοικία πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το παιδάκι. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκου και αφέθηκε ελεύθερη. Ο δήμαρχος Ελασσόνας, Ν. Γάτσας, είπε ότι η μητέρα αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και σημείωσε ότι θα επιληφθούν του θέματος οι Κοινωνικές Υπηρεσίες. Την ίδια ώρα ο φερόμενος ως πατέρας του παιδιού ανέφερε στην εκπομπή Τlive, στον Alpha, ότι εκείνος απλά φιλοξενεί τη γυναίκα και ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

toddler's wearing socks standing next to doll on floor
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις