Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βασίλης Λεβέντης νέα: Συγκινημένη η σύζυγός του – “Αποσωληνώθηκε επιτέλους’
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασίλης Λεβέντης νέα: Συγκινημένη η σύζυγός του – “Αποσωληνώθηκε επιτέλους’

Βασίλης Λεβέντης νέα: Η Αναστασία Μεντεσίδου, εξήγησε τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει στην απόφαση να καθυστερήσει τον εμβολιασμό του.

Στην κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη, που δίνει μάχη με τον κορονοϊό, αναφέρθηκε η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποσωληνώθηκε, με την κατάστασή του μέχρι στιγμής να χαρακτηρίζεται σταθερή. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου: “Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος”.

Μιλώντας στην εκπομπή “LIVE NEWS” του Mega, η σύζυγός του εξήγησε τους λόγους που τον είχαν οδηγήσει στην απόφαση να καθυστερήσει τον εμβολιασμό του. “Αποσωληνώθηκε επιτέλους ο Βασίλης, έχει επαφή με το περιβάλλον. Έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζω για το καλύτερο” σημείωσε και ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους πολίτες που έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. “Είναι μαχητής και αγωνιστής” τόνισε η κυρία Μεντεσίδου, υπογραμμίζοντας πως η ίδια δεν νόσησε καθώς είχε εμβολιαστεί. “Είχε το πρόβλημα με τη νεφρική ανεπάρκεια και έσπαγαν αγγεία σε όλο του το κορμί. Αυτό τον φόβιζε για πιθανή θρόμβωση και γι’ αυτό το καθυστερούσε” συμπλήρωσε για τον μη εμβολιασμό του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.

“Εγώ είμαι καλά, χάρη στο εμβόλιο. Με προστάτευσε, ας το ακούσει ο κόσμος και να δει το σωστό”, δήλωσε στο Mega.

Ο Βασίλης Λεβέντης νοσηλεύεται από το περασμένο Σάββατο στην εντατική του Ευαγγελισμού καθώς η αγωγή που έκανε σπίτι δεν απέδωσε και η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Παραμένει στην εντατική του Ευαγγελισμού για παρακολούθηση και πλέον είναι πολύ πιθανό να μεταφερθεί μέσα στις επόμενες μέρες στον θάλαμο Covid του νοσοκομείου.

Δεν έκανε το εμβόλιο γιατί έχει ανεπάρκεια νεφρών

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε θετικός πριν από περίπου 10 ημέρες, πήρε οδηγίες για νοσηλεία στο σπίτι ωστόσο η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Η σύζυγός του, Αναστασία Μεντεσίδου μιλώντας στο T-live ανέφερε πως “η περιπέτεια ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών”.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο σύζυγός της δεν είχε κάνει το εμβόλιο. “Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις