Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τσολιάς αρνητής πατέρας: “Καμπάνα” φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή
ΕΛΛΑΔΑ

Τσολιάς αρνητής πατέρας: “Καμπάνα” φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή

Τσολιάς αρνητής πατέρας: «Δεν το θεωρώ τιμή για έναν πατέρα να τρώει 14 μήνες γιατί δε βάζει μάσκα στο παιδί του!»

Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για τη μη εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid-19, και ακόμη δύο μήνες για εξύβριση επέβαλε το δικαστήριο, στον “τσολιά“, Αλέξανδρο Μαγκότσο, σύμφωνα με το Patris News. Ο γνωστός και ως “τσολιάς” του Πύργου, κατηγορούνταν για παραβίαση των κανόνων που προφυλάσσουν από την μετάδοση του ιού covid-19, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου και για εξύβριση μέσω του διαδικτύου, και του ασκήθηκε ποινική δίωξη μετά από μήνυση που κατέθεσε ο εκπαιδευτικός, Αθανάσιος Κατσίμπελης και Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου. Ο κ. Μαγκότσος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση με την επιλογή του να εμφανιστεί στα δικαστήρια ντυμένος τσολιάς, αυτή τη φορά δεν προτίμησε ανάλογη αμφίεση.

Ο ίδιος ο “τσολιάς” και πατέρας ενός παιδιού κατηγορεί τον διευθυντή του σχολείου που φοιτά η 10χρονη κόρη του, επειδή τον μήνυσε για μη χρήση μάσκας από το παιδί. Σύμφωνα με τη μήνυση το παιδί είχε λάβει εντολή από τους γονείς του να μην φορέσει μάσκα, παρά μόνο εάν του χορηγούσε το σχολείο κάποια ειδική πιστοποιημένη.

Στα δικαστήρια ο τσολιάς χωρίς φουστανέλα

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το 10χρονο κορίτσι να παραμείνει στον ειδικό χώρο του σχολείου μαζί με έναν εκπαιδευτικό καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ, επειδή το περιστατικό είχε επαναληφθεί ξανά, ο διευθυντής για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη μαθήτρια, είχε αγοράσει ειδική μάσκα από το φαρμακείο. “Δεν είμαι ψεκασμένος, δεν είμαι αρνητής, είμαι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και θα το κερδίσω το δικαστήριο” είχε πει ο γονέας μιλώντας στο Mega.

Το παιδί έμεινε για ώρες απομονωμένο σε μια άδεια αίθουσα. “Το παιδάκι στεναχωριέται γιατί του λένε “εσύ είσαι εδώ μέσα το κρούσμα, εσύ θα μας κολλήσεις όλους”. Και το βάζουν σε μια άκρη και παθαίνει ψυχολογικό το παιδί μου”, τόνισε ο πατέρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις