Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα γ΄κύκλος: Σήμερα το πρώτο επεισόδιο
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα γ΄κύκλος: Σήμερα το πρώτο επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα γ΄κύκλος: Το 1ο επεισόδιο προβλήθηκε στον κινηματογράφο «Ελληνίς» και ήταν όλοι εκεί.

Άγριες Μέλισσες πρεμιέρα γ΄κύκλος: Το πρώτο επεισόδιο από τον νέο κύκλο επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» όχι απλώς είναι έτοιμο να βγει στις μικρές οθόνες, αλλά και προβλήθηκε στον κινηματογράφο «Ελληνίς», με το καστ να δίνει το «παρών» στην πρεμιέρα. Ανάμεσα στις πιο στιλάτες εμφανίσεις ήταν αυτή της Δανάης Μιχαλάκη, που επένδυσε στη θηλυκότητα και το κλασικό στυλ ενός μάξι, printed φορέματος με λαχούρια. Όμως η ηθοποιός δεν κινήθηκε εκ του ασφαλούς αλλά τόλμησε να προσθέσει ροκ πινελιές στο ντύσιμό της, και μέσα από το τζιν τζάκετ που επέλεξε ως πανωφόρι και μέσα από τα αξεσουάρ.

Συγκεκριμένα, συνδύασε το φόρεμα με μαύρα αρβυλάκια και ζώνη με τρουκς, η οποία επιπλέον τονίζει τη μέση υπογραμμίζοντας τη σιλουέτα. Το outfit συμπλήρωσε, διακριτικά, μια επίσης μαύρη clutch bag. Η Δανάη Μιχαλάκη φωτογραφήθηκε με τις Μαρία Πετεβή και Έλλη Τρίγγου, οι οποίες κινήθηκαν σε μια χρωματική παλέτα όπου κυριαρχεί το μαύρο και το κόκκινο.

Η τηλεοπτική πρεμιέρα για τις «Άγριες Μέλισσες» είναι προγραμματισμένη για απόψε, Δευτέρα 27/9, στις 22.00, από τον ΑΝΤ1.

 

Το Πρωινό του ANT1 εξασφάλισε σκηνές από το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Οι τηλεθεατές είχαν τη χαρά να πάρουν μία μικρή γεύση, από όσα έρχονται στην αγαπημένη μας σειρά. Το πρώτο πλάνο ξεκινάει με το εξωτερικό της μπουάτ του Κωνσταντή και του Νικηφόρου στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, η “Πανδώρα” είναι το νυχτερινό κέντρο που έχουν στο όνομά τους οι δύο Σεβαστοί. Ο Κωνσταντής φαίνεται να έχει χάσει το νόημα της ζωής, παραδομένος στο αλκοόλ και στο ξενύχτι.

Αντίθετα, ο Νικηφόρος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Όλα αυτά το βράδυ της 21ης Απριλίου, το 1967. Τα πάντα κυλούν ευχάριστα. Οι πελάτες απολαμβάνουν τη βραδιά… Μέχρι στρατιωτικοί να μπουν μέσα στην πόλη, συλλαμβάνοντας άτομα.

Άγριες Μέλισσες – Περίληψη 1ου επεισοδίου

21 Απριλίου 1967, η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια…

Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα – όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης. Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις