Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τι αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο δημιουργός της σειράς «η Γη της Ελιάς», έδωσε το μεγαλύτερο spoiler

Ο Ανδρέας Γεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του καναλιού που φέρει την υπογραφή του «η Γη της Ελιάς» και έδωσε τα μεγαλύτερα spoiler για τη συνέχειά της. Ο δημιουργός της σειράς ανέφερε ότι θα υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

«Αυτό που είναι ωραίο στα επόμενα επεισόδια, είναι η αρπαγή της Μυρτάλης. Θα γίνει με τόση μαεστρία που κανείς δεν θα καταλάβει τίποτα. Η Μυρτάλη θα είναι παγιδευμένη σε έναν χώρο, και όλοι οι υπόλοιποι θα είναι τσαντισμένοι μαζί της που έχει εξαφανιστεί. Ο Στέφανος θα είναι ο πρώτος που θα τσαντιστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το όνομα του απαγωγέα.

Όσο για το πώς του φάνηκε του ίδιου η εξέλιξη αυτή, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Το έχει γράψει πάρα πολύ ωραία αυτό η Βάνα. Θα σας πω κάτι παιδιά. Όταν άκουσα ότι θα κάνει πάλι απαγωγή, είπα “όχι ρε Βάνα πάλι απαγωγή”. Όταν το διάβαζα είχα πορωθεί τόσο πολύ, που την έπαιρνα τηλέφωνο και της έλεγα “σε παρακαλώ στείλε μου το επόμενο. Σου δημιουργεί ένα περιβάλλον θρίλερ».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις