Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Ολυμπιακός
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωσε μεταγραφή ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τον Ουκρανό

Ο τραυματισμός του 25χρονου Σέρβου αριστερός ίντερ, Βούκασιν Ρακότσιγια, σόκαρε τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θα στερηθούν τις υπηρεσίες του για αρκετούς μήνες, εξαιτίας της ρήξης χιαστών που υπέστη κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας. Οι «Πειραιώτες», πάντως, δεν έμειναν με «σταυρωμένα» χέρια και, όπως σας είχε ενημερώσει το sports3.gr, προχωρούν στην απόκτηση του Βλάντισλαβ Οστρούτσκο, για να καλύψουν το κενό που άφησε ο Σέρβος ίντερ.

Ολυμπιακός-Χάντμπολ: Η ανακοίνωση

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βλάντισλαβ Οστρούτσκο. Ο διεθνής Ουκρανός (ημ. γέννησης 5/3/1986), ύψους 2,02μ. αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ, υπέγραψε το  συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών. Ο εν ενεργεία πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ουκρανίας με 123 γκολ σε 49 αναμετρήσεις έχει αγωνιστεί σε: Ζαπορίζιε (Ουκρανία), Νέβα (Ρωσία), Μότορ (Ουκρανία), Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία), Σουργκόι (Ουγγαρία), Μπάγια Μάρε (Ρουμανία), Μέσκοφ Μπρεστ (Λευκορωσία), Καντέτεν Σαφχάουζεν (Ελβετία), Άζοτι Πουλάβι (Πολωνία), Eurofarm (Βόρεια Μακεδονία), Σέλκα Εσκισεχίρ (Τουρκία), Αλ Ραγιάν (Κατάρ). Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ισπανική Σινφίν Κατάμπρια με την οποία σημείωσε 40 γκολ σε 12 αγώνες.

Ολυμπιακός-Χάντμπολ: Οι δηλώσεις

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Βλάντισλαβ Οστρούτσκο ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Έχουμε μπροστά μας νέους στόχους και νέες προκλήσεις. Πιστεύω ότι αυτή η σεζόν θα είναι επιτυχημένη για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και χρειαζόμαστε την υποστήριξη των οπαδών μας, γιατί μαζί είμαστε πιο δυνατοί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις