Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός spoiler: Το βιβλίο, ο θάνατος της Βασιλικής και ο φονιάς του Στεφανή
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός spoiler: Το βιβλίο, ο θάνατος της Βασιλικής και ο φονιάς του Στεφανή

Σασμός spoiler: Οι τηλεθεατές, αλλά και οι χρήστες του Twitter ψάχνουν σαν τρελοί να βρουν ποιος σκότωσε τον Στεφανή

Σασμός spoiler: Το μυστήριο με το επεισόδιο του «Σασμού» και την συνταρακτική δολοφονία του Στεφανή, συνεχίζει να «βασανίζει» τους χρήστες των social media. Οι τηλεθεατές, αλλά και οι χρήστες του Twitter ψάχνουν σαν τρελοί να βρουν ποιος τον σκότωσε, αφού στο επεισόδιο δεν φάνηκε ποτέ το πρόσωπό του.  Ανάμεσα στα post που γίνονται στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, οι ερωτήσεις των χρηστών είναι και προς τον λογαριασμό του Alpha, που απάντησε ξανά. «Αγαπητέ Alpha, ο δολοφόνος είναι αυτός που αναφέρεται στο ομότιτλο βιβλίο ή έχει αλλάξει λόγω του σίριαλ;» ήταν η ερώτηση, με τον λογαριασμό του Alpha να απαντά: «Είναι δυνατόν να μπορούμε να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση; Λυπόμαστε πολύ». Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τους χρήστες του διαδικτύου, τον Στεφανή στο ομότιτλο βιβλίο σκοτώνει ο Μαθιός. Ωστόσο η εξέλιξη της σειράς δεν είναι ακριβώς ίδια με αυτή του βιβλίου.

Σασμός: Η επική ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου για τον φονιά του Στεφανή

Ο Στεφανής έπεσε νεκρός χωρίς ποτέ οι τηλεθεατές να δουν τον δολοφόνο, κάτι που έφερε τα πάνω κάτω και έκανε το Twitter να ψάχνει μανιωδώς τον δράστη. Μόνο ο Μανώλης είδε τον δολοφόνο και ακόμη δεν έχει πει τίποτα. Και ενώ οι περισσότεροι χρήστες θεωρούν πως ο Μαθιός είναι τελικά ο φονιάς του Στεφανή, ο Δημήτρης Λάλος που τον υποδύεται, θέλησε να σχολιάσει το θέμα με χιούμορ. Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Λάλος ανέβασε στα instastories μια φωτογραφία από τη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» που υποδύθηκε τον ντεντέκτιβ Νάσο Οικονομίδη. Ο ίδιος σχολιάζοντας με χιούμορ τον χαμό που έχει δημιουργηθεί με τη δολοφονία και τον φονιά του Στεφανή, έγραψε με χιούμορ: «Μόνο ο Νάσος Οικονομίδης μπορεί να βρει τον δολοφόνο».

Σασμός: Καταιγισμός από spoilers από τον σκηνοθέτη της σειράς – Το βιβλίο, ο θάνατος της Βασιλικής και ο φονιάς του Στεφανή

Ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha προχώρησε σε “καταιγισμό” από spoilers, δίνοντάς μας μια γεύση από τις επικείμενες εξελίξεις. «Τα βασικά γεγονότα του βιβλίου τα έχουμε κρατήσει αλλά υπάρχουν παραλλαγές στη σειρά. Ο φόνος του Στεφανή, στο βιβλίο, γινόταν στην πρώτη σελίδα. Η μεγάλη επιτυχία του Καραγιάννη είναι ότι κλείσαμε σοβαρό ηθοποιό σε έναν ρόλο με μικρή διάρκεια. Δεν ξέραμε κι εμείς το μέγεθος της επιτυχίας, αν το ξέραμε θα τον σκοτώναμε μερικά επεισόδια αργότερα. Αν δεν σκοτωθεί ο Στεφανής δεν ξεκινάει η δομή.

Είμαστε στεναχωρημένοι και χαρούμενοι. Το μεγάλο ποσοστό του κόσμου ρωτάει ποιος το έκανε, για τον έρημο τον Στεφανή δεν συζητάει κανείς. Ο κόσμος έχει φόρτιση να μάθει ποιος είναι ο δολοφόνος και ξεχνάει το κομμάτι του φόνου. Βιώνουμε αυτό το πένθος ρεαλιστικά, ούτε υπερβολικά, ούτε και μη» είπε σχετικά με τον φόνο του Στεφανή ο σκηνοθέτης. Όσο για τον θάνατο της Βασιλικής και το ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν, ο Κώστας Κωστόπουλος αποκάλυψε: «Σύμφωνα με τη βιβλίο θα εγκαταλείψει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε για τη δεύτερη σεζόν. Αν συνεχιστεί η αγάπη του κόσμου θα αποφασίσει το κανάλι. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος». Σχετικά με τη συνέχεια της σειράς ο ίδιος τόνισε: «Είναι πολλοί οι δολοφόνοι. Θα χυθεί πολύ αίμα. Ο ένας φόνος φέρνει τον άλλον. Ο Αστέρης με την Αργυρώ θα ζουν τον έρωτά τους κατά διαστήματα».

Σασμός: Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου Επεισόδιο 14

H επίθεση στο σπίτι των Βρουλάκηδων ξυπνά παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα για τη δολοφονία του Στεφανή από την αστυνομία παίρνει μία απρόσμενη τροπή. Η Αργυρώ αποφασίζει ότι η θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Την ίδια ώρα η Στέλλα αποφασίζει να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Αστέρη. Ο Αστέρης αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στον Πέτρο, αλλά η Μαρίνα τον συμβουλεύει να μείνει μακριά του. Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται όλο και πιο κοντά, την ίδια στιγμή που η Άσπα κάνει μία φρικτή ανακάλυψη, που μπορεί να ανατρέψει τη ζωή της για πάντα…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις