Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζόζεφιν Νέα Υόρκη: Γιγαντοαφίσα στην Times Square η τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Τζόζεφιν Νέα Υόρκη: Γιγαντοαφίσα στην Times Square η τραγουδίστρια

Τζόζεφιν Νέα Υόρκη: Η Τζόζεφιν "κατέβηκε" στην αμερικανική αγορά, καθώς τοποθετήθηκε πινακίδα με την ίδια στην περίφημη Times Square της Νέας Υόρκης

Η Τζόζεφιν, μετά από συνεχόμενες no1 επιτυχίες σε Ελλάδα και Κύπρο “κατέβηκε” στην αμερικανική αγορά, καθώς τοποθετήθηκε πινακίδα με την ίδια στην περίφημη Times Square της Νέας Υόρκης. Μάλιστα η τραγουδίστρια ανέβασε την σχετική φωτογραφία και στη σελίδα της στο Instagram. Η διεθνής διάκριση προέκυψε αφού η τραγουδίστρια έγινε πρέσβης της Ελλάδας και της Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια του Spotify για την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της Panik Records. Στην καμπάνια συμμετέχουν 35 καλλιτέχνες από 50 χώρες και τα τραγούδια τους περιλαμβάνονται στη λίστα αναπαραγωγής Equal Global στο Spotify.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

Παλιόπαιδο

Η Τζόζεφιν είναι στη λίστα αναπαραγωγής με την πρόσφατη επιτυχία “Παλιόπαιδο”, η οποία περιλαμβάνεται στο πρώτο άλμπουμ της καριέρας της με τίτλο “100%”, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα ψηφιακής μουσικής και στα καταστήματα πώλησης δίσκων. Το συγκεκριμένο τραγούδι μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια ψηφιακές ροές και 6,2 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις