Αθήνα

°C

Πέμπτη

21

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έφυγε με τη σύριγγα στο χέρι: Απίστευτο περιστατικό στη Μεταμόρφωση
ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε με τη σύριγγα στο χέρι: Απίστευτο περιστατικό στη Μεταμόρφωση

Το προσωπικό ειδοποίησε αμέσως την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία, που έσπευσε στο εμβολιαστικό κέντρο και πήρε καταθέσεις.

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση όπου μια γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Alpha, πριν από 15 με 20 ημέρες πήγε μια γυναίκα, 61 ετών, και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με τον Alpha, ζήτησε από τη γιατρό, την ώρα που η σύριγγα ήταν στο μπράτσο της, να της χορηγήσει και μια ουσία που κρατούσε η 61χρονη στα χέρια της. Πρόκειται για ουσία «που τής την είχε δώσει μια γιατρός που ασκεί την ομοιοπαθητική», με τη γιατρό να αρνείται να το κάνει.

«Σήμερα, που είχε πάλι ραντεβού για το εμβόλιο, ζήτησε πάλι να της χορηγήσει την ουσία αυτή μέσω της σύριγγας με τη γιατρό να αρνείται. Τότε η γυναίκα σηκώθηκε- με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο της- και άρχισε να τρέχει».

Εφυγε με τη σύριγγα στο μπράτσο της και την κυνηγούσαν

Οπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε αναστάτωση ενώ σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας της ήταν έξω από το εμβολιαστικό κέντρο με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου με τη γιατρό και τη νοσηλεύτρια να την κυνηγούν, «τραβώντας από το χέρι της την ένεση. Αλλά έμεινε η βελόνα και το στόμιο με τη γυναίκα να φεύγει με τον άνδρα της κανονικά». Σύμφωνα με τον Alpha, έγιναν όλες οι κινήσεις ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και της Αστυνομίας από τους υπεύθυνους στο εμβολιαστικό κέντρο, αν και λίγο αργότερα επέστρεψαν η γυναίκα και ο σύζυγός της δίνοντας τη βελόνα και λέγοντας: «Αυτό ανήκει σε εσάς, είμαι μια χαρά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις