Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θείος δολοφόνου Ρόδος: “Μας έχετε διασύρει….Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Δώρα”
ΕΛΛΑΔΑ

Θείος δολοφόνου Ρόδος: “Μας έχετε διασύρει….Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Δώρα”

Θείος δολοφόνου Ρόδος: Θεωρώ ότι τα δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να ήταν μαζί γιατί ήταν κουκλιά...

Συνεχίζει να προκαλεί ο θείος του 40χρονου άνδρα που δολοφόνησε την 32χρονη Ντόρα στη Ρόδο ο οποίος υπεραμύνθηκε της άποψης ότι ο ανιψιός του πληγώθηκε πολύ από την σχέση του με την Ντόρα. “Μας έχετε διασύρει….Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Ντόρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου… Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε “γυναικοκτονία”, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο “κακοποιητής” και “απελευθερώθηκε”. Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;” , αναρωτήθηκε. Στη συνέχεια ανέφερε πως “θεωρώ ότι τα δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να ήταν μαζί γιατί ήταν κουκλιά”.

Σχετικά με τα όσα καταλογίζονται στον δράστη σχολίασε ότι “ο κάθε παθών και η κάθε παθούσα θα πει τα δικά της. Είμαστε μια οικογένεια χριστιανική, με την εκκλησία μας…”, συνέχισε Οσον αφορά την πρώην σύζυγό του ανέφερε ότι ο Κώστας θα έπρεπε να της έχει κάνει μήνυση όχι εκείνη. Ο Κώστας την αγαπούσε ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της, τον κακοποιούσε”, είπε και αναφέρθηκε σε περιστατικά της ζωής τους. Μιλώντας στο STAR, ανέφερε ότι μετά από ατύχημα που είχε στο μάτι και τον είχε αφήσει τυφλό, τον είχε διώξει από το σπίτι. “Μας έχετε διασύρει” τόνισε χαρακτηριστικά.

“Δεν είστε όλες θύματα και άγγελοι”

Νωρίτερα το πρωί ο θείος του δράστη μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό” και μεταξύ άλλων είπε ότι “το παιδί δεν είναι το τέρας που το παρουσιάζουν. Αλλά συνέχισε, λέγοντας ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες άγγελοι και ότι ορισμένες είναι απ΄εξω άγγελοι και από μέσα… Οι απίστευτες δηλώσεις του προκάλεσαν μεγάλη αμηχανία στο στούντιο του Αντέννα, με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει- όπως ακούγεται στο βίντεο έστω και αν η ίδια δεν φαίνεται- “τι λέει αυτός”… και μετά τη συνέντευξη να σχολιάζει ότι κάποιος θα νόμιζε ότι είναι φάρσα όλο αυτό.

Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του”. “Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με τη σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε “α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου” και τέτοια”, ανέφερε στην τηλεφωνική συνέντευξη του.

Όπως προσέθεσε ο θείος του δολοφόνου και αυτόχειρα, “για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει ο ανιψιός μου πρέπει να τη λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα” Καταλήγοντας, είπε ακόμη πως “δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα, δεν είστε όλες άγγελοι. Είστε κι εσείς που απέξω είστε κούκλες και από μέσα είστε… μια άλλη λέξη”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις