Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Έτοιμος για την Άλωση
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Έτοιμος για την Άλωση

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μάρτινς την Κυριακή στην Τρίπολη θα παρατάξει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη την Φενέρμπαχτσε.

Ένα πολύ σπουδαίο όσο και δύσκολο παιχνίδι δίνει και την Κυριακή στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, ο οποίος την Πέμπτη θα αγωνιστεί στην Τουρκία με την Φενέρμπαχτσε για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Πορτογάλος προπονητής Πέδρο Μάρτινς μετά τις αλλαγές που έκανε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γεώργιος Καραισκάκης», την Κυριακή στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» στην Τρίπολη θα παρατάξει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη την Τουρκική Φενέρμπαχτσε. Ο Βατσλίκ θα φορέσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα. Στην αμυνα δεν θα γίνουν αλλαγές. Ο Σισέ και ο Παπασταθόπουλος θα ηγηθούν. Στην μεσαία γραμμή ο Μπουχαλάκης και ο Μαντί Καμαρά. Στα…φτερά θα αγωνιστεί ο Ονιεκούρου και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί. Ενώ πίσω ως κρυφός κυνηγός θα είναι ο Αγκιμπού Καμαρά.

 

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό με όλα του τα στελέχη ετοιμοπόλεμα. Ο προπονητής Μίλαν Ραστάβατς, θα χρησιμοποιήσει με κάποιες μικροαλλαγές την ίδια εντεκάδα που έπαιξε την περασμένη Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ» με τον ΟΦΗ. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Παπαδόπουλος. Και στη επίθεση θα είναι ο Μποράλες που προσπαθεί να βρει το παλιό καλό εαυτό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις