Χριστίνα Ορφανίδου: Πιο «καυτή» από ποτέ η σεξοβόμβα του Big Brother

LIFESTYLE

Χριστίνα Ορφανίδου: Πιο «καυτή» από ποτέ η σεξοβόμβα του Big Brother

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Χριστίνα Ορφανίδου: Η επαγγελματίας παίκτρια πόκερ φρόντισε για ακόμη μια φορά να αφήσει άυπνους τους άντρες

22.09.2021 | 23:41

Η Χριστίνα Ορφανίδου που γνωρίσαμε στο Big Brother, έγινε γρήγορα ένα από τα sex symbol των reality, ενώ οι αναρτήσεις της στο Instagram προκαλούν ζάλη. H Xριστίνα Ορφανίδου ξεχώρισε από το περσινό κύκλο του Big Brother τόσο με την εξωτερική της “καυτή” εμφάνιση όσο και με τις επιδόσεις της στο παιχνίδι. Η επαγγελματίας παίκτρια πόκερ φρόντισε για ακόμη μια φορά να δείξει στους σχεδόν 90.000 ακολούθους της στο Instagram, γιατί δικαίως συγκαταλέγεται στις πιο εντυπωσιακές υπάρξεις της εγχώριας τηλεοπτικής βιομηχανίας, αλλά και των social media.

Η Χριστίνα, δεν έφτασε μακριά στο παιχνίδι, ωστόσο το όνομά της παίζει συνεχώς στην επικαιρότητα. Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι οι εμφανίσεις της στα social media. Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες, βίντεο και κάνει stories, με τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί.

Όπως είχε πει κατά την είσοδό της στο Big Brother, ‘με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά. Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που πλέκω πώς να φτάσω στο γάμο. Η σχέση μου με τους άντρες από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που πήγα στο δημοτικό να φανταστείτε ήταν σχέσεις αγάπης και μίσους. Πάντα μου άρεσε να συναγωνίζομαι, να τους ανταγωνίζομαι, έκανα παρέα μαζί τους, πολλές φορές έμπλεκα και σε καβγάδες. Ασχολιόμουν πολύ με αθλήματα και προσπαθούσα να γίνω και εγώ καλή και να φαίνεται ότι και μια γυναίκα μπορεί να τα βάλει μαζί τους’. Όσο για τις γυναίκες, είχε πει πως συνήθως την αντιπαθούν.

Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother» προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που της χάρισε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Πολλές φορές βέβαια “της τα χώνουν”, όμως όχι μόνο δεν πτοείται αλλά δημοσιεύσει και τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει.

Exit mobile version