Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άννα Φόνσου – Λιγνάδης: «Θέλω να τον επισκεφτώ στην φυλακή, όμως θα στιγματιστώ»
LIFESTYLE

Άννα Φόνσου – Λιγνάδης: «Θέλω να τον επισκεφτώ στην φυλακή, όμως θα στιγματιστώ»

Άννα Φόνσου - Λιγνάδης:Η πρώην Πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου

Η Άννα Φόνσου τοποθετήθηκε για την υπόθεση Φιλιππίδη και Λιγνάδη και όπως ανέφερε, θα ήθελε να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή. Η πρώην Πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε αρχικά στις καταγγελίες που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. «Για την κάθαρση, εγώ έχω πάρει μία απόσταση. Αφού θα γίνουν τα δικαστήρια, εμείς τώρα τι να λέμε και να μην λέμε; Πρέπει να ακούσουμε και τις δύο πλευρές. Το ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν κατάχρηση εξουσίας είναι ό,τι χειρότερο», είπε. Στην συνέχεια μίλησε πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενη στον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη. «Για τον Πέτρο και τον Λιγνάδη πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, έπεσα από τα σύννεφα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε την θέση του. Τρομερό!», δήλωσε αρχικά.

Όπως εξήγησε αργότερα μάλιστα, θα ήθελε πολύ να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή, όμως φοβάται την κατακραυγή. «Δεν μας επιτρέπουν να πάμε. Αν πάω στην φυλακή, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω, γιατί αυτοί οι άνθρωποι πιστεύω το έχουν μετανιώσει και δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν για πολλά χρόνια, θα στεναχωρηθούμε, αλλά θα πούμε ότι έτσι έπρεπε», πρόσθεσε.

Η αντίδραση της Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έλεγε η Άννα Φόνσου, ξέσπασε on air λέγοντας ότι αποκλείεται να γνωρίζει για τι κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης και να θέλει να τον δει στην φυλακή. Συγκεκριμένα, είπε: «Έχει καταλάβει για τι κατηγορείται ο Λιγνάδης; Μήπως δεν έχει καταλάβει; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω και δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν γνωρίζει πως υπάρχει η λέξη “ανήλικο” μέσα στις κατηγορίες. Δεν έχει να κάνει με την φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πραγματικά πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι μπορεί να μην το έχει ακούσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις