Συλλήψεις: 22χρονος στο Παγκράτι, 47χρονος στην Ηλιούπολη για ναρκωτικά και όπλα

ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις: 22χρονος στο Παγκράτι, 47χρονος στην Ηλιούπολη για ναρκωτικά και όπλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Συλλήψεις: Δύο υποθέσεις - Όσα κατασχέθηκαν

22.09.2021 | 21:54

Ενας 22χρονος, στο Παγκράτι, με καλάσνικοφ, πιστόλι, κοκαΐνη και κάνναβη! Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών 22χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών και Περί Όπλων.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη διακινητών ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών αναφορικά με την δράση του κατηγορούμενου στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης, στην περιοχή της Αττικής, επετεύχθη, μέσω ανάλυσης και διασταύρωσης πληροφοριακών δεδομένων, εξακρίβωσης χώρων και δημιουργίας ατομικού “προφίλ”, ο εντοπισμός του και η πιστοποίηση της δράσης του.

«Κατόπιν των ανωτέρω», αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση, «μεσημβρινές ώρες της 21-09-2021, κατελήφθη εντός της οικίας του , να κατέχει με σκοπό την διακίνηση, ποσότητες ναρκωτικών. Επιπλέον, εντός της οικίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλα και φυσίγγια.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κοκαΐνη βάρους 395  γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2 κιλών και 277 γραμμαρίων, πολεμικό τυφέκιο τύπου KALASHNIKOV λειτουργικό πιστόλι με δύο γεμιστήρες 8 φυσιγγίων, το χρηματικό ποσό των 2.400 ευρώ, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Η υπόθεση 47χρονου

Λίγο νωρίτερα, είχε συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στην Ηλιούπολη, 47χρονος αλλοδαπός, για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή της Ηλιούπολης. Εντοπίσθηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, κατελήφθη, αναφέρει η Αστυνομία να μεταφέρει εντός αυτού, διάφορες ποσότητες ναρκωτικών, με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους στην περιοχή.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 240,1 γραμμαρίων, ποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης βάρους 6 γραμμαρίων, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 2 γραμμαρίων, σκόνη άγνωστης χημικής σύστασης βάρους 5,8 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 20.750 ευρώ, 3 κινητά τηλέφωνα, και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Exit mobile version