Θέρμη – αρνητής πατέρας: “Δεν δέχομαι σελφ τεστ, δεν φοράμε μάσκες”

ΕΛΛΑΔΑ

Θέρμη – αρνητής πατέρας: “Δεν δέχομαι σελφ τεστ, δεν φοράμε μάσκες”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Θέρμη - αρνητής πατέρας: Η αστυνομία στη Θέρμη Θεσσαλονίκης πέρασε χειροπέδες σε αρνητή πατέρα

21.09.2021 | 14:10

Ο πατέρας αρνητής των σελφ τεστ φορά χειροπέδες μετά τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα από την αστυνομία της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, μετά το επεισόδιο που έγινε το πρωί στο 2ο δημοτικό σχολείο, όπου έσπρωξε την διευθύντρια. Ο ίδιος επέδειξε τις χειροπέδες επιδεικτικά στους δημοσιογράφους και δήλωσε: “Πήγα το παιδί μου στο σχολείο να κάνει μάθημα όμορφα και ωραία, όπως πρέπει να γίνεται, καθώς είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη. Δεν δέχομαι το selt test, δεν φοράμε τη μάσκα διότι έχουμε ανακαλέσει τους αντιπροσώπους μας, έχουμε κάνει ανάκληση της πληρεξουσιότητας των αντιπροσώπων”. Όσο για το επεισόδιο με τη διευθύντρια, ανάφερε σχετικά: “Την παραμέρισα γιατί μου έκλεινε το δρόμο για το σχολείο των Ελλήνων. Δεν είναι δικό της το σχολείο, είναι υπάλληλος μας και οφείλει να κάνει διδασκαλία και να ενισχύσει την ψυχολογία των παιδιών, μέσα στο δύσκολο κόσμο που ζούμε”.

Αναφορικά με το εμβόλιο του κορoνοϊού δήλωσε, “είναι αμφιβόλου προέλευσης, δεν παίρνει την ευθύνη κανείς”. “Θα συνεχίσω να το στέλνω κανονικά στο σχολείο με το ζόρι, όπως έκανα σήμερα για αυτό και μου φόρεσαν τα σίδερα. Το παιδί έκανε μάθημα κανονικά σήμερα μέσα στην τάξη. Το ίδιο θα κάνω και αυριο, θα πάω το παιδί στο σχολείο, όπως σήμερα””, ανέφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, τις προηγούμενες μέρες το παιδί πήγαινε με τη μητέρα του στο σχολείο κανονικά προσκομίζοντας το απαιτούμενο self test.

Το χρονικό του επεισοδίου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GR TIMES, o πατέρας φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο, όταν εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του, στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζονται, κατά της διάδοσης του κορονοϊού. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ. Ο αρνητής πατέρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Θέρμης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Exit mobile version