Σάκης – Μαριαλένα φάρσα: Έξαλλη η πρώην παίκτρια του Survivor

LIFESTYLE

Σάκης – Μαριαλένα φάρσα: Έξαλλη η πρώην παίκτρια του Survivor

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Η φάρσα του Σάκη Κατσούλη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δεν πήγε και τόσο καλά

20.09.2021 | 22:01

Μια απίστευτη φάρσα σκάρωσε ο Σάκης Κατσούλης στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με… συνένοχο την εκπομπή”Πάμε Δανάη” στο Mega. Ο Σάκης και η Μαριαλένα πήγαν σε καφετέρια για συνέντευξη με τον δημοσιογράφο της εκπομπής και ενώ όλα πήγαιναν καλά, η σερβιτόρα άρχισε να εκδηλώνει μια ιδιαίτερη συμπάθεια στον Σάκη αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους… Και παρότι οι δυο πρώην παίκτες του “Survivor” ισχυρίζονται πως δεν είναι ζευγάρι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγινε έξω φρενών και μίλησε άσχημα.

Το ζευγάρι δεν δίστασε μπροστά στον φωτογράφο να ρίξει γερό καβγά για τα μάτια μιας σερβιτόρας. “Θα δεις τι θα γίνει μετά. Αν δεν πάρει το κοριτσάκι αυτό μάθημα από σένα τελειώσαμε. Μη με ξαναενοχλήσεις ποτέ. Έκανες μαλ@κια και τέλος. Στο λέω τελειώσαμε. Ξεκαθάρισε τώρα γιατί θα πάμε να τη βρούμε σπίτι της” είπε, μεταξύ άλλων, η Μαριαλένα σε έντονο ύφος.

Μετά την αποκάλυψη της φάρσας, ο Σάκης Κατσούλης της είπε με νόημα: “Τι έγινε; Εσύ έλεγες πως είσαι κουλ και δε ζηλεύεις”. “Με την κοπέλα στράβωσα γιατί απλά δε με έβλεπε” απάντησε η Μαριαλένα.

Exit mobile version