Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δασκάλα δημοτικού – αρνήτρια: Προτρέπει τους μαθητές να μην τηρούν τα μέτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Δασκάλα δημοτικού – αρνήτρια: Προτρέπει τους μαθητές να μην τηρούν τα μέτρα

Δασκάλα δημοτικού - αρνήτρια: Δασκάλα φέρεται να μην έχει εμβολιαστεί και προτρέπει τους μαθητές να μη φορούν τις μάσκες τους

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει καταγγελία για δασκάλα δημοτικού σχολείου, αρνήτρια του κορονοϊού, που προτρέπει τους μαθητές της να μην τηρούν τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Σύμφωνα με την καταγγελία που μετέδωσε ο OPEN, η δασκάλα παροτρύνει τα παιδιά να μην τηρούν τα μέτρα για τον κορονοϊό στο σχολείο. Η καταγγελία έγινε από τον σύλλογο γονέων δημοτικού σχολείου για τη δασκάλα των παιδιών τους η οποία φέρεται ότι πάει κόντρα στα μέτρα που ισχύουν για τον κορονοϊό.

Η δασκάλα φέρεται να μην έχει εμβολιαστεί και προτρέπει τους μαθητές να μη φορούν τις μάσκες τους και να μην τηρούν τα υπόλοιπα μέτρα. Η επιστολή – καταγγελία των γονέων έχει φτάσει στη Διδασκαλική Ομοσπονδία και στο υπουργείο Παιδείας και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να διαταχθεί ΕΔΕ. Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα παρατράγουδα σε σχολεία σε τέσσερις περιοχές της χώρας όπου γονείς στα Καμίνια, στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη από αρνητές που δεν θέλουν να κάνουν self test στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις