Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορίνα Τσοπέη – Μύκονος: Γιατί πούλησε το εξοχικό της μετά από 25 χρόνια
LIFESTYLE

Κορίνα Τσοπέη – Μύκονος: Γιατί πούλησε το εξοχικό της μετά από 25 χρόνια

Κορίνα Τσοπέη - Μύκονος: Η Κορίνα Τσοπέη εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πουλήσει το εξοχικό της στη Μύκονο.

Στην εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης “ΕΡΤ Σαββατοκύριακο” μίλησε η Μις Υφήλιος 1964, Κορίνα Τσοπέη και αναφέρθηκε στη ζωή της στις ΗΠΑ όπου και κατοικεί τα τελευταία 50 χρόνια αλλά και στο σπίτι που πούλησε στη Μύκονο. Η ωραιότερη Ελληνίδα όλων των εποχών, ζει στο Λος Άντζελες και όπως λέει η ίδια “με τα social media νιώθω την Ελλάδα δίπλα μου, ενώ παλιά δεν συνέβαινε αυτό και στεναχωριόμουν”.

Γιατί όμως πούλησε την εξοχική της κατοικία στη Μύκονο μετά από 25 χρόνια; Όπως εξηγεί η ίδια, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Το ταξίδι από τις ΗΠΑ είναι πολύ μακρινό και το νησί που αγάπησε έχει όπως λέει, αλλάξει. “Πήγα στη Μύκονο φέτος και έμεινα εκεί για έξι εβδομάδες. Να σας πω με λύπη μου, ότι δεν θα έρθω ξανά. Πέρασα 25 πανέμορφα χρόνια εκεί με φίλους αλλά πλέον έχω αλλάξει και έχει αλλάξει και το ίδιο το νησί. Το σπίτι που είχα το πούλησε η αδερφή μου. Το σπίτι το έχτισε ο άντρας μου και έχω φανταστικές αναμνήσεις. Όμως δεν χρειαζόταν να κρατήσω αυτό το σπίτι.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις