Αθήνα

°C

Δευτέρα

18

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φουρέιρα – Mad Clip: Πρώτη εμφάνιση μετά την απώλεια του φίλου της – “Λύγισε” στη συναυλία
LIFESTYLE

Φουρέιρα – Mad Clip: Πρώτη εμφάνιση μετά την απώλεια του φίλου της – “Λύγισε” στη συναυλία

Φουρέιρα - Mad Clip: Στην πρώτη της εμφάνιση μετά την απώλεια του Mad Clip, η Ελένη Φουρέιρα είχε ένα ξεχωριστό κομμάτι για τον φίλο της.

Την πρώτη της συναυλία, μετά την τραγική απώλεια του Mad Clip, σε εκδήλωση της Amita Motion, έδωσε η Ελένη Φουρέιρα σε μαγαζί στο Μετς. Η εμφάνιση αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει μαζί με τον 34χρονο τράπερ και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο για την γνωστή τραγουδίστρια που είχε στενές σχέσεις μαζί του.

Έτσι, όταν έφτασε η στιγμή να πει το «Mporei», δεν άντεξε… «Αυτή η στιγμή ήταν και είναι για μένα η πιο δύσκολη στιγμή της βραδιάς, γιατί την αποψινή συναυλία δεν θα την έκανα μόνη μου. Θα την έκανα με τον αγαπημένο μου φίλο, που δυστυχώς δεν είναι πια εδώ κοντά μας. Να πω ότι οι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Τα τραγούδια σου θα είναι πάντα εδώ κοντά, θα είσαι πάντα εδώ κοντά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου και κάθε φορά που θα τραγουδάω το τραγούδι μας θα είναι σα να είσαι εδώ κοντά μας» και έδωσε… πάσα για να παίξει το video-αφιέρωμα που είχε ετοιμαστεί για τον Mad Clip.

Αμέσως μετά και πριν ξεκινήσει να τραγουδάει, εμφανώς συγκινημένη είπε: «Αυτή μου η συναυλία είναι αφιερωμένη σε εσένα. Μας λείπεις πάρα πάρα πολύ…», ενώ κατά την διάρκεια του κομματιού, κοιτώντας προς τον ουρανό φώναξε: «Μας ακούς;»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις