Γονείς Πολυχρονοπούλου: «Αν η κόρη μου είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα»

ΕΛΛΑΔΑ

Γονείς Πολυχρονοπούλου: «Αν η κόρη μου είναι ένοχη, εγώ θα την πήγαινα μέσα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γονείς Πολυχρονοπούλου: Για πρώτη φορά οι γονείς του 29χρονου μοντέλου σπάνε τη σιωπή τους

18.09.2021 | 19:50

Σίγουροι για την αθωότητα της κόρης τους, δηλώνουν οι γονείς της πρώην παίκτριας ριάλιτι και μοντέλου Έλενας Πολυχρονοπούλου, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, κατηγορούμενη για μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στην κατοχή της ίδιας και του συντρόφου της. Οι γονείς της «έσπασαν» τη σιωπή τους και μιλώντας στο MEGA δήλωσαν πεπεισμένοι ότι η αλήθεια θα λάμψει.

«Θα λάμψει η αλήθεια. Αν δεν ήμουν πεπεισμένη για την αθωότητά της δεν θα την υποστήριζα», εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων η μητέρα της και συνέχισε: «Είμαστε διαλυμένοι. Διαλύθηκα, εγώ ήμουν που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τη ΓΑΔΑ. Κατέρρευσα. Δεν την έχω δει, μιλάμε μόνο στο τηλέφωνο. Ήταν σε σοκ, δεν είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Αν ήταν ένοχη δεν θα έβγαινα να μιλήσω, θα είχα κρυφτεί στο χώμα. Θα γυρίσω τη γη ανάποδα αλλά θα ξεκινήσει από το μηδέν και θα σταθεί στα πόδια της. Όταν τα παιδιά μεγαλώνουν κάνουν λάθος επιλογές συντρόφων».

«Αν είχα 1% υπόνοια ότι είναι ένοχη θα ήμουν στον ίδιο δρόμο με τη σύζυγο», ανέφερε από πλευράς του και ο πατέρας της Αναστάσιος.

Το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης στην Αθήνα ψάχνει η ΕΛΑΣ

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αναζητούν το εργαστήριο του καρτέλ της κοκαΐνης στην Αθήνα, προκειμένου να προσθέσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της υπόθεσης των 7,8 κιλών κοκαΐνης με πρωταγωνιστές τη Λένια Πολυχρονοπούλου και τον Δημήτρη Ρεγγινίδη. Οι αναλυτές λένε οτι η «λευκή κυρία» που είχε τοποθετηθεί στη μαύρη βαλίτσα, είχε περάσει προηγουμένως απο το συγκεκριμένο εργαστήριο, το οποίο δέχεται ένα μεγάλο μέρος της κοκαΐνης, που μέσω της αλβανικής μαφίας φθάνει απο τη Λατινική Αμερική στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα ψάχνουν τον μυστηριώδη «Βασίλη» και τον ταξιτζή που παρέδωσε τη μαύρη βαλίτσα με την κοκα στον ποδοσφαιριστή και τον οδηγό ενός θαλασσί Toyota που σύμφωνα με τον 32χρονο ήταν ο αποδέκτης της βαλιτσας. Η δυσκολία στην έρευνα των αρχών έγκειται στο γεγονός οτι το κύκλωμα για τις επικοινωνίες του, χρησιμοποιούσε διαδικτυακές εφαρμογές και οχι το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, όμως γίνεται προσπάθεια να ανασύρουν στοιχεία από τα τρια κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν για να ακτινογραφήσουν τις επαφές τους.

Κάτι το οποίο ωστόσο απαιτεί χρόνο. Η Λένια Πολυχρονοπούλου έχει μεταφερθεί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού όπου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της και να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, την ίδια ώρα που ο συντροφος της τοποθετήθηκε στην Α’. Μια ήσυχη πτέρυγα, η λεγόμενη «Ελληνική» στην οποια βρίσκονται κυρίως Έλληνες κρατούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστείες.

Exit mobile version