Έκρηξη Καλύβια: Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους παιδιά

ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη Καλύβια: Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους παιδιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έκρηξη Καλύβια: Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε διώροφο σπίτι επί της οδού Αμοργού στα Καλύβια Αττικής.

18.09.2021 | 12:58

Ανησυχητικές διαστάσεις – με συνολικά επτά τραυματίες, εκ των οποίων τα τρία παιδιά, όλοι μέλη μιας οικογένειας – παίρνει το σοβαρό ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια ανεφοδιασμού δεξαμενής υγραερίου μονοκατοικίας,στα Καλύβια. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπήρξε διαρροή στην παροχή με συνέπεια να σημειωθεί ισχυρή έκρηξη.

Όπως, ανάφερε ένας γείτονας: ” Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος σα να έσκασε βόμβα. Ανήσυχη η γυναίκα μου πήρε στο “100” και τους είπε να έρθουν αμέσως, γιατί κάτι σοβαρό είχε συμβεί¨. Πράγματι, όταν οι γείτονες έτρεξαν αναστατωμένοι να δουν τι συνέβαινε διαπίστωσαν ότι είχε σημειωθεί έκρηξη στη δεξαμενή υγραερίου του διώροφου κτιρίου, που είχε υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Επτά τραυματίες – Ανάμεσα τους τρία παιδιά – Όλοι μέλη μιας οικογένειας

Από τα θραύσματα, που εκτοξεύθηκαν σε απόσταση δεκάδων μέτρων , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν τραυματισθεί συνολικά επτά άτομα, τέσσερις ενήλικες και τρία μικρά παιδιά. Πληροφορίες, αναφέρουν πως πρόκειται για μέλη της ίδιας οικογένειας, η οποία κατοικούσε στην μονοκατοικία.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, μία γυναίκα και ένα παιδί μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό, τα άλλα δύο παιδιά στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού”, δύο σοβαρά εγκαυματίες στο ΚΑΤ και άλλη μία γυναίκα σε άλλο νοσοκομείο της Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Ετικέτες
Exit mobile version