Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης: Ήττα σοκ από τον Ιωνικό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης: Ήττα σοκ από τον Ιωνικό

Άρης: Έξαλλος ο Θόδωρος Καρυπίδης με την εμφάνιση της ομάδας του στη Νίκαια επέβαλε χρηματική ποινή στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η εμφάνιση του Άρη στο περσινό πρωτάθλημα υπήρξε εντυπωσιακή και φέτος αναμενόταν μια ανάλογη αν όχι καλύτερη παρουσία σε συνέχεια και των απαραίτητων προσθηκών ενίσχυσης του ρόστερ της ομάδας. Παρόλες τις προσδοκίες, ωστόσο, ο Άρης ξεκίνησε με στραβοπατήματα, φέρνοντας ισοπαλία 0-0 με τον ΟΦΗ στην πρώτη αγωνιστική, η οποία ακολουθήθηκε από μια ήττα σοκ από τον Ιωνικό στη Νίκαια. Ο τελευταίος πανηγύρισε χθες Παρασκευή την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στη Super League μετά από 14 χρόνια επικρατώντας με γκολάρα του Άοσμαν στο 86′ επί του άοσμου Άρη.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την υπεροχή στο ματς, αυτή ήταν ανούσια όμως, καθώς οι παίκτες του Μάντζιου είχαν μόλις μια τελική στην εστία της ομάδας της Νίκαιας και για δεύτερο σερί παιχνίδι δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Η νέα άσχημη εμφάνιση του Άρη και το δεύτερο κατα σειρά αρνητικό αποτέλεσμα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμός μετά την ήττα στην Νίκαια από τον Ιωνικό και αποφάσισε να επιβληθεί βαρύ χρηματικό πρόστιμο σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Αναζητούνται λύσεις

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, άλλωστε, ξοδέψε πολλά χρήματα για να φέρει τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές στο Κλεάνθης Βικελίδης και σίγουρα μέχρι τώρα δεν βλέπει την επένδυση του να αποδίδει καρπούς. Ο Άρης θα πρέπει να βρει τη λύση, καθώς τη Τετάρτη έχει μπροστά του ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά τα δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, μάλιστα, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις