Χάμιλτον:  Έψαχνε παρηγοριά μετά τη Μόντσα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάμιλτον:  Έψαχνε παρηγοριά μετά τη Μόντσα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Χάμιλτον: Ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 επέστρεψε στο ξενοδοχείο του στη Νέα Υόρκη με μοντέλο του OnlyFans.

18.09.2021 | 09:08

Η ζωή είναι σκληρή και μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε λίγη… παρηγοριά, είτε είμαστε κοινοί θνητοί, είτε όχι. Το ίδιο ισχύει και για τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 Λούις Χάμιλτον, ο οποίος λίγες ώρες μετά το ατύχημα που είχε στο Grand Prix της Μόντσα ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για το MET Gala. Θυμίζουμε πως ο Χάμιλτον είχε ένα τρομερό χτύπημα με τον Μαξ Φερστάπεν στο γκραν πρι της Μόντσα για το πρωτάθλημα της Formula 1. Οι διεκδικητές του τίτλου είχαν μια μεγάλη μονομαχία που έφερε δίπλα-δίπλα τα μονοθέσιά τους. Κι αφού κανείς από τους δύο δεν πάτησε φρένο, είχαν ένα δυνατό τρακάρισμα που λίγο έλειψε να τραυματίσει σοβαρά τον Βρετανό πιλότο.

Το ατύχημα έγινε στο σικέιν μετά την έξοδο απ’ τα πιτς. Από εκεί βγήκε καθυστερημένα ο Χάμιλτον, ενώ από την ευθεία ερχόταν με ταχύτητα ο Φερστάπεν με αποτέλεσμα στην πρώτη στιγμή να έχουν επαφή. Λόγω της σύγκρουσης, η φόρμουλα του Φερστάπεν κυριολεκτικά σκαρφάλωσε πάνω απ’ αυτή του Χάμιλτον, ο οποίος οριακά δεν χτύπησε από τη ρόδα του Φερστάπεν που πέρασε ξυστά από το κεφάλι του. Το roll-bar της Mercedes διαλύθηκε, ενώ για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πόσο σημαντικά είναι τα Halo (το υπερυψωμένο σημείο του οχήματος πίσω απ’ το κεφάλι του πιλότου) για την ασφάλεια των οδηγών. Ο Χάμιλτον γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στο Halo.

Με μοντέλο του OnlyFans

Όπως και να έχει, ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής, σύμφωνα πάντα με την Daily Mail, επέστρεψε στο ξενοδοχείο του μετά τη λαμπερή εκδήλωση έχοντας συνοδό την Τζάνετ Γκούζμαν. Πρόκειται για ένα φλογερό μοντέλο με 1,9 εκατομμύρια followers στο Instagram αλλά και παροχή τολμηρού ερωτικού υλικού και υπηρεσιών στο πορνογραφικό σάιτ OnlyFans.

Exit mobile version