Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σασμός spoiler: Τι θα συμβεί με τον Αστέρη και την Αργυρώ;
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σασμός spoiler: Τι θα συμβεί με τον Αστέρη και την Αργυρώ;

Σασμός spoiler: Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα

Η Χριστίνα Χειλά -Φαμέλη τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην νέα δραματική σειρά του Alpha Σασμός και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της. Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης της Αργυρώς με τον Αστέρη, που έχει απασχολήσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. «Κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα μαθευτεί… Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και υπό ποιες συνθήκες.

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες κι εμπόδια σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Δεν είναι όλα εύκολα… Η Μαρίνα, η τηλεοπτική μου μητέρα, δεν θα μάθει σύντομα αυτό το μεγάλο μυστικό…Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται τα πάντα σχεδόν στην ξαδέλφη της την Άσπα. Αυτή είναι το αποκούμπι της και ο άνθρωπος που είναι δίπλα της», είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Σασμός, η υπόθεση

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση. Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Η ιστορία αρχίζει σήμερα…

…για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν. Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία. Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Λίγα λόγια για τον χαρακτήρα που υποδύεται στον Σασμό

Η ηθοποιός υποδύεται την Αργυρώ Βρουλάκη, μια κρητικιά όμορφη κοπέλα που θα ερωτευτεί τον Αστέρη Σταματάκη, τον οποίο ενσαρκώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.
Όμορφη κοπελιά, γεμάτη ενέργεια, με μελαγχολικό βλέμμα, αλλά και δυνατό χαρακτήρα. Τον πατέρα της (Μάρκο) δεν έχει προλάβει να τον γνωρίσει καλά, αφού δολοφονείται όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Τραυματισμένη από αυτό το γεγονός, χάνει τη μιλιά της και φεύγει για παραπάνω από 20 χρόνια σε συγγενείς στην Αυστραλία. Όταν μετά από τόση μεγάλη απουσία αποφασίζει να επιστρέψει να δει τους δικούς της, σ’ ένα πολύβουο διεθνές αεροδρόμιο συναντά τον Αστέρη και ο μεταξύ τους έρωτας είναι κεραυνοβόλος όσο και μοιραίος. Έχει αδυναμία στον μικρότερό της αδελφό Πέτρο.

Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Ποια είναι η όμορφη ηθοποιός

Η ηθοποιός, έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς και όλοι θέλουν να μάθουν ποια είναι. Μάλιστα, αναρτήσεις για την ηλικία, τις σπουδές, την σχέση της με την υποκριτική, το ύψος αλλά και το διπλό της επώνυμο είναι αρκετά δημοφιλείς.

Η ηλικία της είναι 28 ετών.

Η σχέση της με την υποκριτική μετράει αρκετά χρόνια, αφού ξεκίνησε την καριέρα της το 2015.

Οι σπουδές που έχει κάνει η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη είναι στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης – Καρόλου Κουν.

Έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 16 ετών.

Για συναισθηματικούς λόγους έχει προσθέσει το επίθετο της μητέρας της, Φαμέλη, δίπλα από το πατρικό της.

Έχει συμμετάσχει στην ταινία Ουζερί Τσιτσάνης (2015), όπου είχε τον ρόλο της Εστρέας, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Έχει μεγαλώσει στον Νέο Βουτζά.

Τι είχε πει για το διπλό της επώνυμο

«Το Φαμέλη είναι το επίθετο της μητέρας μου και όταν την έχασα αποφάσισα να το κρατήσω. Ήμουν 16 χρόνων όταν την έχασα και ήθελα να την κουβαλάω μαζί μου», είχε αναφέρει σχετικά στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα παλαιότερα. Μάλιστα, η ηθοποιός όταν έχασε τη μητέρα της, σταμάτησε και το μπαλέτο που τόσο αγαπούσε: «Όταν έχασα τη μητέρα μου σταμάτησα το μπαλέτο, παρόλο που το αγαπούσα πολύ, γιατί το είχα συνδέσει μαζί της. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μια τέτοια απώλεια σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή. Διαχειρίστηκα την απώλεια της μητέρας μου, δεν μπορείς να ζεις στο πένθος μια ζωή», είπε η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις