Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βελόπουλος – Γεραπετρίτης: Ο λόγος που τον επισκέφτηκε ο υπουργός
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος – Γεραπετρίτης: Ο λόγος που τον επισκέφτηκε ο υπουργός

Βελόπουλος - Γεραπετρίτης: Η συνάντηση Γεραπετρίτη - Βελόπουλου δεν είχε προαναγγελθεί

Ερωτήματα προκάλεσε η επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη στο γραφείο του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, στη Βουλή. Ο Γιώργος Γεραπετρίτης μετέβη, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, στο γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή. Μια συνάντηση που αιφνιδίασε, αφού δεν είχε προαναγγελθεί, με συνέπεια να μην έχει γίνει γνωστό και το αντικείμενό της, τόσο από την πλευρά του υπουργού όσο και από την Ελληνική Λύση.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, λίγο αργότερα, από τον υπουργό Επικρατείας η συνάντηση αφορούσε την κόρη του Κυριάκου Βελόπουλου και τις επικείμενες σπουδές της στο Λονδίνο στο LSE. Η κόρη του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης μετακομίζει στη βρετανική πρωτεύουσα για χάρη ενός παγκοσμίου φήμης ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος. Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης έχει διατελέσει καθηγητής στο London School of Economics.

Το αντικείμενο της συζήτησης επιβεβαίωσε και ο Κυριάκος Βελόπουλος, με συνεργάτες του ωστόσο να υποστηρίζουν ότι συζητήθηκε και το ζήτημα των εμβολιασμών και πως ο διάλογος επιβεβαίωσε το χάσμα κυβέρνησης και Ελληνικής Λύσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις