Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εμφύτευση μαλλιών Τουρκία: Μυστήριο με τον θάνατο 28χρονου από «καρδιακή προσβολή»
ΚΟΣΜΟΣ

Εμφύτευση μαλλιών Τουρκία: Μυστήριο με τον θάνατο 28χρονου από «καρδιακή προσβολή»

Εμφύτευση μαλλιών Τουρκία: Οι γιατροί είπαν στη σύζυγο του Γκιουλ ότι ο άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή πριν την επέμβαση

Καλυμμένη με αίματα σε νεκροτομείο στην Τουρκία βρέθηκε η σορός ενός άνδρα που πέθανε μυστηριωδώς από «καρδιακή προσβολή» κατά τη διάρκεια επέμβασης εμφύτευσης μαλλιών. Φίλος του βρήκε το άψυχο σώμα του 28χρονου Ιμπραήμ Γκιουλ τυλιγμένο μ’ ένα αιματοβαμμένο σεντόνι σε νεκροτομείο της Κωνσταντινούπολης, μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκε η σύζυγος του θύματος, ότι πέθανε στη διάρκεια επέμβασης ρουτίνας για την εμφύτευση μαλλιών το περασμένο Σάββατο. Οι γιατροί είπαν στη σύζυγο του Γκιουλ ότι ο άνδρας υπέστη καρδιακή προσβολή πριν την επέμβαση, που τους ανάγκασε να του κάνουν αγγειογραφία και να του τοποθετήσουν ένα stent. Ωστόσο, το τραγικό περιστατικό κίνησε τις υποψίες της αστυνομίας καθώς οι δύο αυτές διαδικασίες δεν θεωρούνται ιδιαίτερα δύσκολες και συνέλαβαν τον γιατρό που ήταν επικεφαλής της ομάδας κατά την επέμβαση.

Ο Γκιουλ, η γυναίκα του και το παιδί τους είχαν μετακομίσει πρόσφατα από την Τουρκία στην Ιταλία, όπου είχε ανοίξει κουρείο. Ο 28χρονος επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη για να προμηθευτεί υλικά για το κουρείο του κι αποφάσισε να υποβληθεί σε εμφύτευση μαλλιών στο Medicine Hospital – μια από τις 400 ειδικευμένες κλινικές που διαθέτει η Πόλη – το Σάββατο. Αλλά λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το νοσοκομείο ότι ο άνδρας πέθανε από καρδιακή προσβολή. Αδυνατώντας να πιστέψει όσα της είπα ζήτησε από έναν φίλο του Γκιουλ να ερευνήσει τι συνέβη κι εκείνος το βρήκε μέσα στα αίματα στο νεκροτομείο. Η αστυνομία συνέλαβε τον επικεφαλής γιατρό, Μεχμέτ Αλμπαϊράκ, που θα παραμείνει υπό κράτηση όσο διερευνάται το τραγικό περιστατικό.

people walking near boat
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις