Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς: Μετά το Davis Cup στη Βοστώνη  
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς: Μετά το Davis Cup στη Βοστώνη  

Τσιτσιπάς: Στη Βοστώνη και στο Laver Cup θα αγωνιστεί ο Έλληνας τενίστας μετά από τους αγώνες του Davis Cup με την Λιθουανία στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει προσθέσει στο πρόγραμμά του τους αγώνες της Ελλάδας με τη Λιθουανία για το Davis Cup, που διεξαχθούν στο Ηράκλειο στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου. Μετά την προσπάθειά του με τα γαλανόλευκα ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναχωρήσει για τη Βοστώνη, όπου θα συμμετάσχει για 2η φορά στο Laver Cup που θα «φιλοξενηθεί» στο Boston Garden από τις 24 έως τις 26 Σεπτεβρίου.

Το Laver Cup είναι η μάχη της Ευρώπης με τον υπόλοιπο κόσμο, είναι μια ιδέα του Ρότζερ Φέντερερ, αλλά φέτος για πρώτη φορά δεν θα παίξει κανένα μέλος του Big-3. Μαζί με τον Στέφανο στην ομάδα της Ευρώπης είναι ο Μεντβέντεφ, ο Ζβέρεφ, ο Ρουντ, ο Ρούμπλεφ και ο Μπερετίνι. Στην ομάδα του κόσμου είναι ο Κύργιος, ο Αλιασίμ, ο Σαποβάλοφ, ο Σβάρτσμαν, ο Οπέλκα και ο Ίσνερ. Για τελευταία φορά διεξήχθη το 2019 με τον Στέφανο Τσιτσιπά να είναι νικητής με την ομάδα της Ευρώπης στην οποία έπαιζαν οι Φέντερερ, Ναδάλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις