Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πολυχρονοπούλου – Ρεγγινίδης: Πήραν το δρόμο για τη φυλακή
ΕΛΛΑΔΑ

Πολυχρονοπούλου – Ρεγγινίδης: Πήραν το δρόμο για τη φυλακή

Πολυχρονοπούλου – Ρεγγινίδης: Ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων και τους έκριναν προφυλακιστέους.

Την άγουσα για τη φυλακή πήραν 32χρονος πρώην ποδοσφαιριστής και η 29χρονη σύντροφός του και πρώην παίκτρια ριάλιτι μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, όπου κατηγορήθηκαν για διακεκριμένη διακίνηση περίπου 8 κιλών κοκαΐνης. Οι ισχυρισμοί των κατηγουρουμένων δεν έπεισαν την ανακρίτια και τον εισαγγελέα, οι οποίοι τους έκριναν προφυλακιστέους. Ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία που του αποδίδεται λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών».

Ο 32χρονος σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι δήλωσε χρήστης ναρκωτικών που έπεσε θύμα εκβιασμού από τον προμηθευτή του. Παράλληλα, επιχείρησε να απεμπλέξει την σύντροφο του από την υπόθεση. «Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της» φέρεται να είπε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και η 29χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση των ναρκωτικών σημειώνοντας μάλιστα πως ήταν εκείνη που προσπάθησε να βοηθήσει τον σύντροφο της να ξεμπλέξει από τα ναρκωτικά.

Μια ανώνυμη καταγγελία

Υπενθυμίζουμε πως μια ανώνυμη καταγγελία ήταν αυτή που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης που οδήγησε στη σύλληψη της πρώην παίκτριας reality και του συντρόφου της, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες που άφησε να διαρρεύσουν η Αστυνομία, πριν μία εβδομάδα πληροφοριοδότης, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του «επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας και φοβούμενος ακόμη και για τη τη ζωή του», ανέφερε στις Αρχές τα κάτωθι:

 

«Ημεδαπός με μικρό όνομα Δ. ηλικίας 30 με 35 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με καστανά μαλλιά και ημεδαπή με μικρό όνομα Ε. ηλικίας 30 ετών περίπου μετρίου αναστήματος και σωματικής διάπλασης με ξανθά μαλλιά αποθηκεύουν και διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στην νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών και των νοτίων προαστίων της Αττικής και διαμένουν σε οικία επί της οδού (αναφέρει την οδό) στην Αθήνα». Μάλιστα , είπε ότι το ζευγάρι χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του δίκυκλη μοτοσικλέτα και ανέφερε τον αριθμό κυκλοφορίας. Παράλληλα , ο πληροφοριοδότης φέρεται να ανέφερε ότι «πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό» καθώς και ότι ο νεαρός άνδρας «κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις