Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021
PLUS

Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Ζώδια σήμερα: Πώς θα είναι το Σάββατο; Τι προβλέπουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα;

Κριός

Με τη σημερινή Σελήνη μάλλον θα προτιμούσες να παρατηρήσεις τους άλλους παρά να συναναστραφείς ιδιαίτερα μαζί τους. Παρόλα αυτά είσαι σε αισιόδοξη διάθεση και θέλεις να απολαύσεις τη μέρα σου και να ξεκουραστείς. Στα εργασιακά πιθανά να υπάρξει ανταγωνισμός και κάποιες παρορμητικές συζητήσεις. Απόφυγε τις εμμονικές σκέψεις που μπορεί να επιβαρύνουν το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πας ναι σε νέες γνωριμίες και μην αφήνεις τις σκιές του παρελθόντος να σε κρατούν δέσμιά τους.

Ταύρος

Η δημόσια ή επαγγελματική φήμη σου σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, όμως ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως θα ήθελες μπορείς να κάνεις βελτιώσεις. Αν η προσοχή στις ευθύνες σου το τελευταίο διάστημα ήταν υπερβολική θα μπορούσες να αισθανθείς την ανάγκη να ξεφύγεις. Μπορείς να το επιδιώξεις με τη συντροφιά του αγαπημένου σου και να περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε φίλους και συναναστροφές με αισιόδοξους ανθρώπους.

 

 

Δίδυμοι

Έχεις την τάση να εκφράζεσαι παρορμητικά όταν όμως πρόκειται για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου κλείνεις σαν στρείδι. Μικρές παρεξηγήσεις μπορείς να τις αποφύγεις -κυρίως με τα αγαπημένα σου πρόσωπα- αν μπεις για λίγο στη θέση τους. Η ενασχόλησή σου με το σπίτι σε κάνει να νιώθεις πιο ασφαλής. Η σχέση με τον αγαπημένο σου άλλωστε σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ίσως σου υπενθυμίσουν τα λάθη του παρελθόντος.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον τομέα της χαράς σου όλη μέρα νιώθεις πιο ελεύθερη, πιο σίγουρη για τον εαυτό σου και πιο εξωστρεφής. Είσαι πιο πρόθυμη στα εργασιακά για αυτό και καταφέρνεις να ξεχωρίσεις με τις ιδέες και τη συμπεριφορά σου. Νέες πληροφορίες χρειάζονται σωστή ανάλυση και ταξινόμηση. Η ισότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι πολύ σημαντική για την ισορροπία μεταξύ σας και τη δυναμική της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις τι θέλεις για αυτό και δεν ασχολείσαι με εφήμερες καταστάσεις.

 

 

Λέων

Απολαμβάνεις ιδιαίτερα την επιδίωξη της αρμονίας και της θετικότητας στις στενές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά έχεις πάρει φωτιά στα εργασιακά και καταφέρνεις να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις σου αλλά να πάρεις και θετικές πρωτοβουλίες που θα αναγνωριστούν. Συναισθηματική ανανέωση και αναζωογόνηση προβλέπεται για τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε λίγο χρόνο στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στη ζώνη της επικοινωνίας σου η οποία είναι ευχάριστη και εποικοδομητική. Έχεις την τάση να προσεγγίζεις και να συνδεθείς, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να εστιάσεις και να συγκεντρωθείς. Βρίσκεις πολύ χαρά στο να κάνεις τα πράγματα να λειτουργούν αρμονικά και χαρούμενα στο προσωπικό και οικείο σου περιβάλλον, για αυτό και γίνεσαι ιδιαίτερα εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παριστάνεις κάτι που δεν είσαι.

 

 

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο 2ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα είσαι έτοιμη να χαλαρώσεις καθώς αισθάνεσαι πως έχεις ανάγκη από ένα διάλειμμα. Ωστόσο η ατμόσφαιρα στην οικιακή σου ζωή μπορεί να είναι λίγο τεταμένη καθώς θέλεις να εφαρμόσεις αλλαγές και βελτιώσεις. Εξισορρόπησε την κατάσταση και κατανόησε τις ανάγκες των άλλων. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να είσαι αποφασισμένη να υπερασπιστείς και να προστατεύσεις τον εαυτό σου από παγίδες και λανθασμένες επιλογές.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο και διανύεις μια περίοδο με τα συναισθήματά σου να είναι πιο πολύχρωμα και με μια επιθυμία να προσεγγίσεις πιο ουσιαστικά, βαθιά και άμεσα τους άλλους. Θέλεις να προσφέρεις και να χαρίσεις στον εαυτό σου περισσότερη μαγεία και χαρά. Ωστόσο με ό,τι αφορά στη φήμη και τις εργασιακές σου υποχρεώσεις γίνεσαι σκληρή με τον εαυτό σου. Η συναισθηματική σου ζωή έχει ενδιαφέρον από κάθε άποψη.

Τοξότης

Έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα πολύ προσωπικά ή να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου με τη Σελήνη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Στόχος είναι το να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να ξεκουραστείς για αυτό αποφεύγεις τις πολύ απαιτητικές και ανταγωνιστικές καταστάσεις. Κάποιοι φόβοι σου μπορεί να μεγεθυνθούν κι αυτό να το βγάλεις με ένταση στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις περισσότερο να μείνεις με τον εαυτό σου απόψε.

 

 

Αιγόκερος

Σήμερα φαίνεται να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την έντονη σκέψη και τον προγραμματισμό. Ακόμα κι έτσι με μια δευτερεύουσα πτυχή Δία – Πλούτωνα πρόσεξε την τάση σου να παρερμηνεύεις τα επίπεδα των κινήτρων σου. Με τα πρόσφατα σχέδια ίσως χρειαστεί να επιλέξεις μια διαφορετική διαδρομή ή να μειώσεις την πίεση του να τα κάνεις όλα μαζί ή γρήγορα. Η στάση σου δημιουργεί ανασφάλεια στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνεις αυστηρά νέες γνωριμίες.

Υδροχόος

Θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες και δομές σήμερα και η σκέψη σου γίνεται πολύ προσανατολισμένη προς τους στόχους σου. Ενώ μπορεί να θέλεις να κάνεις σχέδια μια πτυχή Δία – Πλούτωνα που είναι ενεργή τώρα, μπορεί να σε κάνει να νιώθεις αναποφάσιστη. Ωστόσο προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα από την προώθηση των σχεδίων σου. Η συναισθηματική σου ζωή ή η ψυχολογία σε σχέση με τον ερωτικό σου τομέα έχει τα πάνω και τα κάτω της.

Ιχθύες

Επικεντρώνεσαι στο μέλλον και έχεις το βλέμμα σου ψηλά σήμερα. Δεν ανησυχείς τόσο για συγκεκριμένα στοιχεία και σε ενδιαφέρει περισσότερο η γενική εικόνα των καταστάσεων. Σήμερα οι γύρω σου μπορεί να μην βλέπουν την ήπια πλευρά σου ή να κατανοούν τα πραγματικά σου συναισθήματα, για αυτό απόφυγε τις συγκρούσεις μαζί τους. Μην γίνεσαι απόμακρη απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα κρύβει εκπλήξεις που δεν πρέπει να σε ενθουσιάσουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις