Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χάρης Βαρθακούρης: Απασφάλισε κατά της εκπομπής των Γκουντάρα-Κάκκαβα
LIFESTYLE

Χάρης Βαρθακούρης: Απασφάλισε κατά της εκπομπής των Γκουντάρα-Κάκκαβα

Χάρης Βαρθακούρης: Σε σκληρούς χαρακτηρισμούς προχώρησε ο τραγουδιστής κατά των δύο παρουσιαστών.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν δεν έχει καλά-καλά αρχίσει και τα αίματα άναψαν. Πρώτα ήταν η κόντρα του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ για την αντικατάστασή του στο τιμόνι του Big Brother από τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα. Και τώρα είναι ξανά ο ΣΚΑΪ και μια εκπομπή του συγκεκριμένου ζευγαρίου που δέχεται πυρά τέως παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, η εκπομπή «Όλα Γκουντ» που παρουσιάζουν ο Γκουντάρας και η Κάκκαβα έκανε έξαλλο τον Χάρη Βαρθακούρη. Αιτία είναι το γεγονός πως το Όλα γκουντ οικειοποιήθηκε τον λογαριασμό του «ΣουΚου Family» στο Instagram. Και ο γνωστός τραγουδιστής δεν συγκρατήθηκε και ξέσπασε μέσα από τα stories του.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Βαρθακούρης έγραψε: «Αν είστε μάγκες μαζέψτε τους δικούς σας από την αρχή. Εντάξει, άντε να πάρετε το slot… Όχι όμως να πάρετε και το Instagram του ΣουΚου Φάμιλι για να κληρονομήστε 15.000 followers. Έλεος δηλαδή! Εγώ θα ντρεπόμουν!». Επίσης, έδειξε στους θαυμαστές του ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός, που πλέον ανήκει στο Όλα γκουντ, έκανε unfollow τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη, με τον τραγουδιστή να γράφει χαρακτηριστικά: «Ρόμπες».

 

Η απάντηση στον Χάρη Βαρθακούρη

 

Από τη μία ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα και από την άλλη ο Χάρης Βαρθακούρης. Αυτές οι άβολες αναρτήσεις του τραγουδιστή και ειδικά μία που έκανε μαζί με τον φίλο του Γιώργο Λεμπέση, δεν αφήνει την κόντρα να καταλαγιάσει. «Γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα», τραγούδησε ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιώργος Λεμπέσης, διευκρινίζοντας ότι αυτό του ζητά στα social media ο κόσμος από την περασμένη Κυριακή. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε στο Χαμογέλα και πάλι: «Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, αλίμονο. Θα πω εγώ τώρα στον Βαρθακούρη τι θα ανεβάσει και τι θα κάνει»;

 

Η Νάταλι Κάκκαβα αρκέστηκε να πει από την πλευρά της: «Ο Χάρης έχει τόσο καταπληκτική φωνή που ό,τι και να τραγουδήσει εγώ θα κάτσω να τον ακούσω και να τον ευχαριστηθώ». «Είναι ένα μήνυμα που πήρα πάρα πολλές φορές και κάναμε ένα βιντεάκι», τόνισε στην εκπομπή ο Χάρης Βαρθακούρης, ενώ για το Big Brother σχολίασε: «Θεωρώ το περσινό, το δικό μας καστ, ήταν πιο ενδιαφέρον. Οι χαρακτήρες ήταν ένας κι ένας. Δεν είχα σκοπό να παρουσιάσω το Big Brother δεύτερη φορά, ακόμα κι αν μου πρόσφεραν γη και ύδωρ. Είναι ψυχοφθόρο και δεν θα άντεχα να το κάνω δεύτερη φορά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις