Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Bachelor» – Ζέφη Δημαδάμα: Η ανάρτηση της αν. εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Bachelor» – Ζέφη Δημαδάμα: Η ανάρτηση της αν. εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ

«Bachelor» - Ζέφη Δημαδάμα: Όσα έγραψε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Tύπου του κόμματος και αντιπρόεδρος γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ζέφη Δημαδάμα επιτέθηκε στο ριάλιτι «Bachelor», το οποίο έκανε πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, κάνοντας δημόσια στο διαδίκτυο μια ανάρτηση αγανάκτησης για όσα έχουν δει οι τηλεθεατές να διαδραματίζονται εκεί.

Η Ζέφη Δημαδάμα, απευθυνόμενη, όπως λέει, σε άνδρες και γυναίκες, αναφέρει σχετικά: «Το“Bachelor αποτελεί το ξεκάθαρο αποτύπωμα των στερεοτύπων που θέλουμε να εκλείψουν. Γυναίκες-αντικείμενα, γυναίκες με “σωστές αναλογίες” και χωρίς άποψη, που έχουν αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του άνδρα-κυνηγού. Τα υπόλοιπα θλιβερά στις οθόνες μας. Το ΕΣΡ απλώς κοιμάται». Να σημειώσουμε εδώ ότι στο «Bachelor» 20 γυναίκες διεκδικούν ερωτικά έναν άνδρα εργένη. Σε κάθε επεισόδιο της σειράς ο εργένης, μέσω της διαδικασίας των ερωτικών ραντεβού, προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα την κάθε διαγωνιζόμενη, προσπαθώντας να καταλήξει στη μία γυναίκα με την οποία ταιριάζει καλύτερα ερωτικά.

Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς, ο νέος Bachelor

Ο πρώην παίκτης των Διασήμων του «Survivor 4», που απέκτησε τη φήμη του «κακού», όπως έγραφαν τα σχόλια στο Twitter, είναι 36 ετών και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία. Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Αλέξης Παππάς, τον ενόχλησαν πολύ δημοσιεύματα που ανέφεραν πως έχει αλβανική καταγωγή. «Ανήκω σε μια μειονότητα ελληνική, η οποία παλεύει καθημερινά να διατηρήσει τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας ζωντανά εκεί», έλεγε χαρακτηριστικά.

Πριν ακόμη ανακαλύψει τον κόσμο των φλας και της πασαρέλας, σπούδασε ηλεκτρολόγος-ψυκτικός σε νυχτερινό σχολείο. Ο νέος Bachelor έκανε πολλές χειρωνακτικές δουλειές, όπως στην οικοδομή ή σε θερμοκήπια, ώσπου μια σύντροφός του τον έπεισε να επισκεφθεί ένα γραφείο μοντέλων.

Οταν ο Αλέξης Παππάς ήταν μοντέλο

Η εμφάνισή του, αλλά και η αγάπη του για τη γυμναστική και το ποδόσφαιρο τον βοήθησαν να ξεχωρίσει, με αποτέλεσμα να ποζάρει για μεγάλα brands, όπως Guess, Davidoff, Mont Blanc και Diesel. Έγινε γνωστός, όπως λέει, ως «Alexis from Greece» και ταξίδεψε σε Νέα Υόρκη, Παρίσι και Ρίο για τη δουλειά του. Ο Αλέξης Παππάς έχει «δανείσει» το σώμα του και στον Αντόνιο Μπαντέρας για να το χρησιμοποιήσει στη διαφήμιση που έκανε για το καινούργιο του άρωμα, έχει ποζάρει σε δεκάδες καμπάνιες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους ξένων περιοδικών.

Όπως έχει δηλώσει ο Αλέξης Παππάς, στο παρελθόν φοβόταν τα αεροπλάνα, ωστόσο έχει τιθασεύσει τη φοβία του, αφού τα ταξίδια ήταν βασικό κομμάτι της δουλειάς του.

The Bachelor 2 | «Φέτα τρως;», οι καλύτερες ατάκες της πρεμίερας

Από τις πασαρέλες, στη μικρή οθόνη

Ο Αλέξης Παππάς όσο βρισκόταν στην Αμερική έκανε μαθήματα υποκριτικής. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια», ενώ ακολούθησε η συνεργασία του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο τηλεπαιχνίδι «Κάνε Παζάρι», μια αναβίωση του «Μεγάλου Παζαριού» πριν από μερικά χρόνια. Πριν από δύο χρόνια δέχθηκε την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου και βρέθηκε στο καστ της σειράς του ΣΚΑΪ «8 λέξεις». Πολλά έχουν γραφτεί για την αποχώρησή του από τη σειρά, πριν από μερικούς μήνες, με τον ρόλο του να αναλαμβάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας. Δηλαδή, τη θέση του στη σειρά πήρε ένας παλαιότερος παίκτης του «Survivor», ο οποίος επίσης υπήρξε μοντέλο και στη συνέχεια μεταπήδησε στην υποκριτική.

Ο Αλέξης Παππάς έκανε ένα πέρασμα από το «J2US», όπου τραγούδησε μαζί με τη Χριστίνα Σάλτη, μέχρι που το κοινό αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη συμμετοχή τους εκεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Pappas (@alexispapas)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Βίντεο: Η εμφάνιση του Αλέξη Παππά στο κλιπ της Βίσση

Η καριέρα του ως ηθοποιός ξεκίνησε κατά κάποιον τρόπο έπειτα από τη συμμετοχή του στο βιντεοκλίπ «Για σένα» της Άννας Βίσση, η οποία και έσπασε τα «κοντέρ» στον τελικό του «J2US» μαζί με τη Δέσποινα Βανδή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις