Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σάκκαρη US Open – Ραντουκάνου: Έχασε το όνειρο η σπουδαία αθλήτρια
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σάκκαρη US Open – Ραντουκάνου: Έχασε το όνειρο η σπουδαία αθλήτρια

Σάκκαρη US Open - Ραντουκάνου: Έσβησε το όνειρο για τη Μαρία

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του US Open, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από την Έμα Ραντουκάνου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το ματς μίλησε για τον αγώνα και την νεαρή αντίπαλο της: “Είναι σε μια ηλικία που δεν τους νοιάζει τίποτα, – μιλάω και για τις δύο φιναλίστ. Η Ραντουκάνου μπαίνει στο παιχνίδι, στο μεγαλύτερο γήπεδο του κόσμου, το διασκεδάζει και δεν έχει να χάσει τίποτα. Το εκμεταλλεύτηκε σωστά, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Δεν είναι αχτύπητη, δεν είναι το παιδί-θαύμα. Μπορεί να βγω λάθος, δεν ξέρω, μπορεί να πάρει τα επόμενα τέσσερα Grand Slams, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά είναι μια παίκτρια που αυτή τη στιγμή έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο παιχνίδι της, έχει παίξει εννέα ματς και έχει κερδίσει και τα εννέα. Όλο το φταίξιμο, όμως, είναι δικό μου, ξεκάθαρα.

Τα πράγματα δεν πήγαν καλά

Δεν ήμουν ο εαυτός μου στο γήπεδο. Δεν μπορούσε να βγάλω πολλά χτυπήματα, της έδωσα πολλές ευκαιρίες. Δεν την πίεσα καν με το παιχνίδι μου. Τα βρήκε όλα εύκολα από την πλευρά μου. Αλλά μπράβο της, πήρε τις ευκαιρίες της. Τα πράγματα δεν πηγαίνουν με το μέρος σου τις περισσότερες φορές, πρέπει να το αποδεχτείς. Είμαι άνθρωπος που θα πάει σπίτι τώρα και θα αρχίσει να δουλεύει σκληρά ξανά, γιατί διανύω την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Ακόμα έχω καλές πιθανότητες να τελειώσω εκεί που θέλω τη σεζόν, ανεξάρτητα από αυτό που έγινε εδώ. Πρέπει να συνεχίσω να πιστεύω στον εαυτό μου, να συνεχίσω αυτό που κάνω”.

Αυτός ήταν ο δεύτερος χαμένος ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη σε γκραντ σλαμ στο 2021 μετά από εκείνον στο Roland Garros, ωστόσο η παρουσία της τόσο στο Παρίσι όσο και στη Νέα Υόρκη ήταν εντυπωσιακή, δείχνοντας ότι δεν αργεί να έρθει η συμμετοχή και σε μεγάλο τελικό.

Η νεαρή Βρετανίδα πραγματοποίησε μια ακόμη απίστευτη εμφάνιση και μετά τη σημερινή της νίκη θα διεκδικήσει το Σάββατο (11/9) τον πρώτο major τίτλο της κόντρα σε ένα άλλο… παιδί θαύμα, τη Λέιλα Φερνάντες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις