Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τέλος από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρινάκη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Άλλωστε το τελευταίο που ενδιαφέρει τώρα, είναι αν θα παίξει ξανά μπάλα

Έτοιμοι για τη σεζόν που, επίσημα, στην Ελλάδα θα αρχίσει σε λίγες ώρες βρίσκονται όλοι στον Πειραιά, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα υπάρχει και η πρεμιέρα στους ομίλους τού Γιουρόπα Λιγκ. Όμως στο Λιμάνι… άρχισαν οι φουρτούνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς ο Σεμέδο! Ο Πορτογάλος στόπερ δεν υπολογίζεται αυτό το διάστημα από την ομάδα, ενώ βρίσκεται εκτός προπονήσεων και λόγω του θέματος που υπάρχει με την καταγγελία προς το πρόσωπό του και όλα δείχνουν ότι δεν θα τον δούμε ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Άλλωστε και ο ίδιος φαίνεται ότι θέλει, όταν ηρεμήσουν όλα, να βρεθεί σε ένα άλλο περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς τα πράγματα πήγαν όσο χειρότερα γινόταν στην Ελλάδα τόσο για αγωνιστικούς όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Οι Πειραιώτες δεν υπολογίζουν τον Πορτογάλο στόπερ, ο Σεμέδο έχει να αντιμετωπίσει την καταγγελία για βιασμό 17χρονης και το τελευταίο που απασχολεί τώρα είναι αν και πότε θα ξαναπαίξει μπάλα…

Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό με εντολή Γιοβάνοβιτς
Η πρώτη Ελληνίδα που το καταφέρνει – Μοναδική Σάκκαρη, διέλυσε την κορυφαία Πλίσκοβα
Μίκης Θεοδωράκης: «Κόμματα άλλαξα, τον Ολυμπιακό ποτέ»
Συγκινεί η σύζυγος του Σουμάχερ: “Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό – Ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις