Αποδοκιμασίες Μητσοτάκη – Μητρόπολη: Ο έντονος διάλογος με Κουτσούμπα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποδοκιμασίες Μητσοτάκη – Μητρόπολη: Ο έντονος διάλογος με Κουτσούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αποδοκιμασίες Μητσοτάκη - Μητρόπολη: Ο διάλογος Μητσοτάκη - Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες εναντίον του πρωθυπουργού στην τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη

09.09.2021 | 12:33

Τον διάλογο του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα για τις αποδοκιμασίες και τα συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού που ακούστηκαν στην τελετή αποχαιρετισμού του μεγάλου μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, στη Μητρόπολη Αθηνών, αποκαλύπτει η εφημερίδα Καθημερινή. “Επρεπε να περιφρουρήσεις την κηδεία”, ακούστηκε να λέει ενοχλημένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ρωτώντας τον γραμματέα του ΚΚΕ αν αυτός ευθύνεται για τις ύβρεις εναντίον του.

“Τι είναι αυτά που λες; Κανείς δεν μπορεί να συγκρατήσει τον κόσμο”, ακούστηκε να απαντά ο κ. Κουτσούμπας, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στο βίντεο ακούγεται ο πρωθυπουργός να του ανταπαντά πως “εσείς είχατε την ευθύνη”.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της προσέλευσης του πρωθυπουργού στη Μητρόπολη διάφοροι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν ενώ ακούστηκαν και συνθήματα εναντίον του.

Μάλιστα γίνεται η εκτίμηση ότι ακριβώς εξαιτίας του επεισοδίου αυτού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέφυγε να κάνει δηλώσεις στη Μητρόπολη.

Η εφημερίδα Καθημερινή υπενθυμίζει ότι στην κηδεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μια μικρή επίσης μερίδα ανεγκέφαλων, είχε αποδοκιμάσει τον Αλέξη Τσίπρα, με τη ΝΔ να βγάζει ανακοίνωση καταδικάζοντας το γεγονός, κάτι που δεν είδαμε χθες από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, σχολιάζει η εφημερίδα.

Exit mobile version