Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κηδεία Mad Clip: Έξαλλος με συμπεριφορές ο Αλέξανδρος Κοψιάλης
LIFESTYLE

Κηδεία Mad Clip: Έξαλλος με συμπεριφορές ο Αλέξανδρος Κοψιάλης

Κηδεία Mad Clip: Στην κηδεία συνέβησαν και ορισμένα ευτράπελα.

Το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip είπαν χθες συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Εκεί συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου από νωρίς για να αποχαιρετήσει τον τράπερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών. Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του Mad Clip, αλλά και η πρώην σύντροφός του που δε μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του.

Στην κηδεία ωστόσο συνέβησαν και ορισμένα ευτράπελα. Πιο συγκεκριμένα κάποιοι από τους παραβρισκόμενους δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ άλλοι πάτησαν πάνω σε άλλους τάφους για να εξασφαλίσουν μια θέση μπροστά στο τάφο που θα τοποθετούνταν το φέρετρο του Mad Clip, δείχνοντας ασέβεια τόσο στο χώρο όσο και στους γονείς και στους πραγματικά κοντινούς ανθρώπους του τράπερ που εκείνη τη στιγμή του έλεγαν το τελευταίο αντίο.

Σε instastories του ο γνωστός youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης, έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις