Ντέιβιντ Μπέκαμ Instagram: Η Βικτόρια “χάρισε” στις θαυμάστριές του μια απίστευτη φωτογραφία

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ντέιβιντ Μπέκαμ Instagram: Η Βικτόρια “χάρισε” στις θαυμάστριές του μια απίστευτη φωτογραφία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντέιβιντ Μπέκαμ Instagram: Στα 46 του χρόνια παραμένει διαχρονικό σύμβολο του σεξ για πολλές γυναίκες

06.09.2021 | 10:29

Στα 46 του χρόνια, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ καταφέρνει να διατηρεί ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο κορμί και να παραμένει διαχρονικό σύμβολο του σεξ για πολλές γυναίκες ανά την υφήλιο. Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει πολύ καλά η Βικτόρια Μπέκαμ, η οποία αποφάσισε την περασμένη Κυριακή να κάνει ένα «δώρο» στις follower της στο Instagram, εκθέτοντας τα κάλλη του πολυαγαπημένου της συζύγου σε μία κάπως… τολμηρή φωτογραφία.

Η 47χρονη Βικτόρια δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία που έδειχνε τον πρώην άσο του ποδοσφαίρου να χαλαρώνει μπρούμυτα στην πισίνα, με το μαγιό του κατεβασμένο. «Καλή Κυριακή… Παρακαλώ!» έγραψε η Βικτόρια Μπέκαμ στη λεζάντα του post της, έχοντας προβλέψει τα αισθήματα… ευγνωμοσύνης που θα πλημμύριζαν ορισμένες θαυμάστριες του ζεύγους για το «οφθαλμόλουτρο».

Η ανάρτηση με το αψεγάδιαστο σώμα του Μπέκαμ, όπως ήταν αναμενόμενο, «σάρωσε» στην πλατφόρμα συγκεντρώνοντας πάνω από 200.000 likes σε μια ώρα αλλά και αμέτρητα εγκωμιαστικά σχόλια. «Αυτή είναι η πιο απίστευτη πράξη γενναιοδωρίας που έχω δει ποτέ», αναφέρει μια σχολιάστρια, ενώ μια άλλη συμπληρώνει «ευχαριστούμε που το μοιράστηκες αυτό μαζί μας».

Exit mobile version