Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αντζελίνα Τζολί – Μπράντ Πιτ γάμος: “Φοβόμουν για την ασφάλεια των παιδιών μου”
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντζελίνα Τζολί – Μπράντ Πιτ γάμος: “Φοβόμουν για την ασφάλεια των παιδιών μου”

Αντζελίνα Τζολί - Μπράντ Πιτ γάμος: Παραδέχτηκε ακόμη ότι δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για τις εμπειρίες της

Για την ασφάλεια των παιδιών της φοβόταν η Angelina Jolie στη διάρκεια του γάμου της με τον Brad Pitt, αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο Guardian. H ηθοποιός και σκηνοθέτης, ρωτήθηκε για το εάν φοβόταν για τα παιδιά της στη διάρκεια της σχέσης της με τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της και η απάντησή της ήταν ευθύς: «Ναι, για την οικογένειά μου. Όλη μου την οικογένεια». Παραδέχτηκε ακόμη ότι δεν μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για τις εμπειρίες της με τον Brad Pitt, καθώς το πρώην ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια, αλλά επιβεβαίωσε ότι αναφερόταν στις καταγγελίες για κακοποίηση που είχε κάνει για τον πρώην συζυγό της και πατέρα των παιδιών της.

Συνέχισε χαρακτηρίζοντας τη μάχη για την επιμέλεια των παιδιών με τον Pitt «τρομακτική» και δήλωσε ξανά ότι έχει δεχθεί λεκτική και σωματική βία μαζί με τον υιοθετημενο γιο της, Maddox, στη διάρκεια μιας ιδιωτικής πτήσης. «Δεν ξεκίνησε με το περιστατικό στο αεροπλάνο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα και πιο περίπλοκα από αυτό» και είπε πως ο μεγαλύτερος γιος της, 19 ετών σήμερα, δεν μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο, επειδή οι ΗΠΑ δεν έχουν κυρώσει τη Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα των Παιδιών.

Η 45χρονη ηθοποιός έχει επίσης δηλώσει πως το διαζύγιο δεν ήταν κάτι που αποφάσισε ελαφρά τη καρδία. «Μου πήρε πολύ καιρό για να πάρω την απόφαση να χωρίσω από τον πατέρα των παιδιών μου», ενώ ο Brad Pitt έχει παραδεχθεί πως είχε πρόβλημα με το αλκοόλ και ότι έχει φωνάξει σε ένα από τα παιδιά του, αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες για σωματική κακοποίησή του. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έγιναν ζευγάρι το 2005. Παντρεύτηκαν το 2014 και χώρισαν το 2016. Έχουν έξι παιδιά, τρία εκ των οποίων είναι υιοθετημένα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις