Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Mad Clip για θάνατο: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
LIFESTYLE

Mad Clip για θάνατο: Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Mad Clip για θάνατο: Ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mad Clip να αναφέρει, μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή του, ότι «δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας».

Συντετριμμένoi είναι συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές μετά από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 34χρονος Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη στη Βουλιαγμένη, οδηγώντας μία Porsche. Στο σημείο, στη λεωφόρο Αθήνας, έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και η επιχείρηση απεγκλωβισμού κράτησε περίπου δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Το πρωί της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει στα social media ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε τον Mad Clip να αναφέρει, μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή του, ότι «δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα είναι η τελευταία μέρα μας». «Μπορεί οι περισσότεροι να τα ξέρουμε αυτά, αλλά ας τα ξαναπούμε για να μην ξεχνιόμαστε. Μην παίρνουμε τίποτα δεδομένο σε αυτή τη ζωή που έχουμε. Μην ντρεπόμαστε να λέμε στον άνθρωπο που είναι δίπλα μας ότι τον αγαπάμε. Μην ντρεπόμαστε να κάνουμε κάτι καλό για τον άνθρωπό μας, για τους φίλους μας, για την οικογένειάς μας. Επειδή, κακά τα ψέματα, δεν ξέρουμε ποτέ, πότε θα είναι η τελευταία μας μέρα. Αυτό ήθελα να σας πω», ήταν τα λόγια του Mad Clip.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις