Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου

Είναι γνωστό ότι για την Αστυνομία ποτέ δεν έκλεισε η υπόθεση της αποτρόπαιης δολοφονίας της Κάρολαϊν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Κενά και στοιχεία στην υπόθεση έκαναν τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών να μην βάλουν την υπόθεση στο αρχείο, αλλά να συνεχίσουν την έρευνα για πιθανή εμπλοκή και άλλου ή άλλων προσώπων, καθώς και άλλες παραμέτρους του εγκλήματος.

Έτσι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση. Ο ο συνήγορος του καθ’ ομολογίαν δράστη Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επισημαίνοντας ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τα αποτελέσματα από τις κάμερες και το τηλεφωνικό και τραπεζικό απόρρητο, προκειμένου να διευκρινιστούν τα κίνητρα του αποτρόπαιου εγκλήματος.

«Περιμένουμε εκθέσεις»

«Είναι εβδομάδα κατά την οποία εξελίσσεται η δικογραφία σε επίπεδο ανακρίσεως. Περιμένουμε εκθέσεις που αφορούν στο τραπεζικό απόρρητο, το τηλεφωνικό απόρρητο και την κάμερα που θα επιβεβαιώσουν τους ισχυρισμούς της ομολογημένης πράξης του εντολέως μου σχετικά με την προοπτική, το κίνητρο και τον δόλο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, ο κ. Παπαϊωαννίδης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί συνεργών τονίζοντας ότι «έχουν καταρριφθεί τόσο σε επίπεδο αστυνομίας όσο και σε επίπεδο ανακρίσεως» και χαρακτηρίζοντας τα «μυθεύματα». Ερωτηθείς σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο κ. Παπαϊωαννίδης επισήμανε ότι «ήταν ένα έγκλημα, το οποίο γεγονότα εκείνης της μοιραίας νύχτας, το πυροδότησε». Τέλος, υπογράμμισε ότι στις 7 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση σχετικά με την επιμέλεια του τέκνου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις