Πέτσας – Mad Clip: Το αντίο του αναπληρωτή ΥΠΕΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέτσας – Mad Clip: Το αντίο του αναπληρωτή ΥΠΕΣ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πέτσας - Mad Clip: Ο Στέλιος Πέτσας έκανε ανάρτηση για τον θανατο του trapper Mad Clip.

03.09.2021 | 17:57

Εκτός από τους καλλιτέχνες της trap αλλά και όχι μόνο, που κατέκλυσαν τα social media, με συγκινητικά μηνύματα για τον ξαφνικό χαμό του Mad Clip, ανάρτηση για τον θάνατο του 34χρονου έκανε και ο Στέλιος Πέτσας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών. “”Σκοτεινό σαν το σκοτάδι” τούτο το ξημέρωμα για εκατομμύρια fans του Mad Clip. Έφυγε βιαστικά. Θα ζει όμως για πάντα στα χείλη όσων θα τραγουδούν τα τραγούδια του.

R.I.P.” έγραψε ο κ. Πέτσας στο λογαριασμό του στο Twitter, “ανεβάζοντας” μάλιστα και μία φωτογραφία του τραγουδιστή.

Έτρεχε με πάνω από 120χλμ με τη Porsche – Τι αποκάλυψε ο πραγματογνώμονας

Υπενθυμίζεται ότι ο Mad Clip σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε τροχαίο με το αυτοκίνητό του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ επέστρεφε από έναν γάμο. Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, που βρέθηκε στο σημείο, όπου ο 34χρονος έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε και καρφώθηκε σε κολώνα, δήλωσε ότι ανεξάρτητα από τις όποιες ευθύνες που βαραίνουν τον οδηγό, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια καθώς έχουν παραλείψει να βάλουν μπάρες ασφαλείας, που μειώνουν την ταχύτητας της πρόσκρουσης.

Μάλιστα, τόνισε ότι δεν πρόκειται για σύγκρουση αλλά για πρόσκρουση και ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. “Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει το σημείο με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Η αρχική κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Βάρη προς Αθήνα. Η μία δεξιά στροφή είναι 60 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν εκινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο”.

Exit mobile version