Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Mad Clip τροχαίο: Ο πραγματογνώμονας δεν “βλέπει” εμπλοκή άλλου ΙΧ
ΕΛΛΑΔΑ

Mad Clip τροχαίο: Ο πραγματογνώμονας δεν “βλέπει” εμπλοκή άλλου ΙΧ

Mad Clip τροχαίο: Πραγματογνώμονας εκτιμά ότι ο Mad Clip πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους, χωρίς να υπάρχει εμπόδιο ή άλλο ΙΧ.

Αλλάζουν τα δεδομένα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Mad Clip έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν έχασε τον έλεγχο της Πόρσε που οδηγούσε, χτύπησε σε κολώνα και αμέσως μετά σε δέντρο, με τον θάνατό του να είναι κατά πάσα πιθανότητα ακαριαίος. Πραγματογνώμονας που είδε το επίμαχο βίντεο της θανατηφόρας πρόσκρουσης, βάζει τέλος στα σενάρια περί εμπλοκής άλλου αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μαδιάς δήλωσε στην εκπομπή “Live News” του Mega, πως ο 34χρονος πιθανόν να πάτησε φρένο για ανεξήγητους λόγους χωρίς να υπάρχει κάποιο εμπόδιο ή άλλο αμάξι, αφού δημοσιεύματα έκαναν λόγο για “κόντρες” στην Παραλιακή και εμπλοκή ενός λευκού Audi.

“Με επιτυχία η Πόρσε παίρνει όλη την καμπυλότητα του τόξου της δεξιάς στροφής. Μετά το φανάρι γύρω στα 200 μέτρα, η Πόρσε είναι μπροστά και το Audi πίσω, γύρω στα 30 μέτρα. Σε καμία περίπτωση δεν έχουν ακουμπήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να υπήρξε άλλο όχημα. Το ερώτημα είναι πώς το έχασε”, σημειώνει ο κ. Μαδιάς.

Συνέβη κάτι στον Mad Clip;

“Πιθανολογώ μήπως μετά την στροφή κάτι συνέβη σωματικά στον οδηγό”, εκτιμά ο πραγματογνώμονας, ο οποίος αποκλείει και σκάσιμο λάστιχου, καθώς “αν είχε σκάσει, αδειάζει ο αέρας και τα χείλη της ζάντας θα είχαν σκάψει την άσφαλτο”. Αποκλείει δε οποιαδήποτε άλλη μηχανική βλάβη του οχήματος και σημειώνει πως λύση για να αποφευχθούν παρόμοια τροχαία στο μέλλον είναι οι μπάρες.

Την ίδια ώρα, φως στα αίτια της μοιραίας διαδρομής επιχειρεί να ρίξει η ΕΛΑΣ σκανάροντας όλα τα βίντεο κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, μετά μάλιστα και από τις μαρτυρίες που ήθελαν τον τράπερ να κάνει κόντρες με οδηγό ενός Audi R8, ο οποίος αρνήθηκε πως συνέβη κάτι τέτοιο. Σήμερα, αναμένεται η ιατροδικαστική αλλά και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 34χρονος τράπερ είχε καταναλώσει αλκοόλ μετά την αποχώρησή του από γάμο φίλων του σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις