Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Stan – Mad Clip τροχαίο: Ο τραγουδιστής ήταν μαζί του πριν την τραγωδία
LIFESTYLE

Stan – Mad Clip τροχαίο: Ο τραγουδιστής ήταν μαζί του πριν την τραγωδία

Stan - Mad Clip τροχαίο: "Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα" το μήνυμα του Stan.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένος είναι ο Stan μετά τον ξαφνικό χαμό του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε μετά από τροχαίο τα ξημερώματα. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε μέσω ενός βίντεο στο Instagram ότι ήταν μαζί με τον trapper λίγες ώρες πριν το δυστύχημα. “Παιδιά, είμαι φρικαρισμένος όπως είστε και όλοι εσείς. Χθες το βράδυ ήμασταν μαζί με τον Mad Clip, μαζί και με πολλούς ακόμα φίλους… Είναι απίστευτο όλο αυτό το πράγμα το οποίο έγινε… Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους” είπε χαρακτηριστικά ο Stan στον προσωπικό του λογαριασμό.

“Δεν ξέρω, ρε γαμώτο. Πρώτα χάσαμε τον Παντελή με αυτό τον τρόπο και τώρα χάθηκε ένα ακόμα τόσο νέο, γεμάτο ζωή παιδί. Είναι κρίμα” πρόσθεσε, στέλνοντας το μήνυμά του και απευθύνοντας έκκληση σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν οδηγούν. “Πραγματικά το λέω, όλοι εσείς που βγαίνετε, ρε παιδιά και παίρνετε ένα αυτοκίνητο και μπορεί να έχετε πιει ή οτιδήποτε πριν, παρακαλώ πολύ πάρτε ένα ταξί, δώστε το σε έναν φίλο σας, μην τρέχετε. Είναι κρίμα να χάνονται άδικα τόσες πολλές ζωές κάθε χρόνο από τον ίδιο λόγο” σημείωσε.

Όπως έγινε γνωστό, το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 34χρονο Πίτερ Αναστασόπουλο, γνωστό ως Mad Clip, έγινε στις 02:25 στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη ενώ ο ίδιος επέστρεφε από γάμο στον οποίο είχε παρευρεθεί. Το ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε ο καλλιτέχνης ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε με σφοδρότητα διαδοχικά σε κολόνα και στη συνέχεια σε δένδρο, όπου κόπηκε στη μέση. Στο σημείο μετέβησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις του τον 34χρονο, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις